Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Hakenkreuz še dandanes uporablja ena evropskih držav:
Citat:
Uporabnik jello pravi:
Saj je že v več postih posebej poudaril, da večine stvari ne razume, oziroma razume malo po svoje. Zato tudi po dodatnem pojasnilu ni razumel zakaj sem se sploh obregnil vanj (namreč točno zaradi tega, da nekdo z rasistično zastavo v avatarju težko easy-ju očita rasizem. Ali pač nekdo, ki se naglas sprašuje v čem bi lahko bil problem trumpa).
Ampak jebiga, saj folk si da tudi svastiko na čelo vžgat, ker jim to pomeni nekaj čisto drugega.
Citat:
Uporabnik jello pravi:
Človek sodi po tem kar je na voljo, na izboru misic po videzu, na alterju po tem kar uporabnik napiše, nariše, pokaže....
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik membrain pravi:
To kaže na nizko sodbo brez medijskega linča. Pri Mački so pa imeli 2 meseca prav vsak dan kaj za povedat po TV.Citat:
Uporabnik IbizaDriver pravi:
Ja, sej, kaj pa čmo še povedat? Čaka se sojenje.
Ce je osumljeni "nas" oziroma "domac" 99% naci driske odpade... Ce bi to storil "tujec" bi se ta tema vlekla se pol leta... Tako pa vsi hinavsko tiho
[cenzura], pa kdo je tebe s ketne spustil?!
Kdo je tiho? Imaš 23 strani večinoma obsojujočih komentarjev.
Pa še tebi bo dogodek prišel prav, ko se boš lahko skliceval nanjga, kadar bo kdo omenil, da 80% kriminala v Sloveniji povzročijo južnjaki.
23 bogih stranih? bomo primerjali koliko ima kaksna druga? pa malce copy pastali modrovanje o kletivcah in juznjakih?tukaj pa kr tisina....
Ce bi storil Ibrahim bi tema imela vsaj 500 strani in modrovanja kaj vse to pomeni bla bla bla bla bla bla. Hinavscina much.
Da ne omenjam kako hitro je umrla tema o Kanadi
Citat:
Uporabnik buce pravi:
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Hakenkreuz še dandanes uporablja ena evropskih držav:
država ne, institucija pa:
Finnish Air Force
Citat:
Uporabnik sixpower pravi:
Citat:
Uporabnik jello pravi:
Človek sodi po tem kar je na voljo, na izboru misic po videzu, na alterju po tem kar uporabnik napiše, nariše, pokaže....
Super, torej te še enkrat sprašujem kaj rasističnega sem naredil, pokazal, napisal?
Citat:
Uporabnik mr_ pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik jello pravi:
Super, torej te še enkrat sprašujem kaj rasističnega sem naredil, pokazal, napisal?
Nekako normalno razgledan clovek ve od kje izvira zastava, kaj predstavlja in kdo jo se dandanes vzame za svojo. Ce pa kdo ne ve, ja tukaj wiki.
Citat:
Citat:
Uporabnik mr_ pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik jello pravi:
Nekako normalno razgledan clovek ve od kje izvira zastava, kaj predstavlja in kdo jo se dandanes vzame za svojo. Ce pa kdo ne ve, ja tukaj wiki.
WOW!! Wiki vseved! In kaj je normalno? Prosim, povej kaj rasističnega je v tej zastavi. Ne mi z nekimi wikiji pa youtubi, kot shark1.Povej ti kaj je tako rasističnega in ZAKAJ?
Hvala
Citat:
Uporabnik ThorZEN pravi:
Svastika izhaja iz hinduizma, ne predstavlja nič negativnega in je še vedno široko uporabljena, tudi za logotipe podjetij. Se ne dajo motit z nekim Dolfetom, ki si jo je prisvojil za par let. Je pa 3. rajh bil globoko povezan z okultizmom, česar pač množice še danes ne vejo.