Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Mislim da se je vecina soforumas distancirala od dejanja s svojimi komentarji. Ce ti tega ne vidis je pa zadeva neresljiva.
Citat:
Uporabnik optiplex pravi:
Tukaj je šlo za 3 pjančke, barabe. V primeru deklice pa za Šipca.
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Da ne omenjam kako hitro je umrla tema o Kanadi
In kaj meniš, zakaj je bilo temu tako?
zaradi hinavscine? sicer se to vidi za po temi.... preden se je zvedelo kdo je morilec je ze zacelo driskanje, potem pa vse tiho je bilo
btw, se nisem videl da bi se kdorkoli zarad njegovega dejanja opravicil/distanciral
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Da ne omenjam kako hitro je umrla tema o Kanadi
In kaj meniš, zakaj je bilo temu tako?
zaradi hinavscine? sicer se to vidi za po temi.... preden se je zvedelo kdo je morilec je ze zacelo driskanje, potem pa vse tiho je bilo
btw, se nisem videl da bi se kdorkoli zarad njegovega dejanja opravicil/distanciral
Aha, zaradi hinavščine, ok, hvala za pojasnilo
Od groznih dejanj z verskim motivom pa se običajno distancirajo ostali pripadniki iste vere, a veš to je tisto, česar muslimani v veliki večini ne počenete ampak potihem ali pa celo na glas še odobravate zadevo. In tako smo lahko pred časom ob novici o umorjenih urednikih fransockega satiričnega časnika namesto obsojanja muslimanskih teroristov brali kaj? Prispevke, ki so dajali prav tem morilcem, češ, saj so uredniki dobili klar so iskali, kaj pa so karikirali mohameda, saj je splošno znano, da se tega ne počne in da je to žaljivo. Primitivci.
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Spet ti je Kos prišel prav..ti pa si..
Citat:
Uporabnik zaseka pravi:
Odjebi ti s 60.000 muslici, ko je stalin pobil 20mio katolicanov pa niti besede! Tito dober milijon pa mu se zmeraj majice, zastave in kipe izdelujete!!
Citat:
Uporabnik jello pravi:
Iz ust nekoga ki se sprašuje kaj bi lahko bilo narobe z donaldom trumpom
Citat:
Uporabnik jello pravi:
Zanimivo, da sem si od petih strani trumpove teme (oziroma kopice njih, po tem sem obupal in nehal brat, kamoli da bi se še oglašal) zapomnil samo tvoje čudenje nad folkom, ki je proti trumpu. Trdiš da pojma nimaš in se ti ne sanja, čutiš pa potrebo po izražanju mnenja. Enako kot z zastavo. To da se ti sanja ne kaj pomeni ni nobeno opravičilo za opletanje z njo (in fašizmom, rasizmom in nacionalizmom).
Citat:
Uporabnik sixpower pravi:
Citat:
Uporabnik jello pravi:
Zanimivo, da sem si od petih strani trumpove teme (oziroma kopice njih, po tem sem obupal in nehal brat, kamoli da bi se še oglašal) zapomnil samo tvoje čudenje nad folkom, ki je proti trumpu. Trdiš da pojma nimaš in se ti ne sanja, čutiš pa potrebo po izražanju mnenja. Enako kot z zastavo. To da se ti sanja ne kaj pomeni ni nobeno opravičilo za opletanje z njo (in fašizmom, rasizmom in nacionalizmom).
Ja se čudim kaj je narobe in to tudi sprašujem in najbolj zanimivo, da mi dejansko nihče ni odgovoril ali razložil.
ja, zdaj se še nazastavo obesi. Vem kaj meni pomeni in jo s ponosom nosim. Kaj pa tebi in ostalim pomeni me pa boli quraz ste pač omejeni in vas večina v vseh stvareh vedno vidi in išče samo slabo, vse je le levo ali desno, vedno samo partizani ali domobranci in tako naprej... Mnogi se imajo celo za neke pravičnike in kako imajo vse radi in kako bi morali biti vsi enaki in enakopravni pa v bistvu ravno te stalno delajo neke razlike, kažejo s prstom in obtožujejo vse kar ne razumejo in ni po njihovi zaplankani logiki.
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Citat:
Uporabnik sixpower pravi:
Citat:
Uporabnik jello pravi:
Ja se čudim kaj je narobe in to tudi sprašujem in najbolj zanimivo, da mi dejansko nihče ni odgovoril ali razložil.
ja, zdaj se še nazastavo obesi. Vem kaj meni pomeni in jo s ponosom nosim. Kaj pa tebi in ostalim pomeni me pa boli quraz ste pač omejeni in vas večina v vseh stvareh vedno vidi in išče samo slabo, vse je le levo ali desno, vedno samo partizani ali domobranci in tako naprej... Mnogi se imajo celo za neke pravičnike in kako imajo vse radi in kako bi morali biti vsi enaki in enakopravni pa v bistvu ravno te stalno delajo neke razlike, kažejo s prstom in obtožujejo vse kar ne razumejo in ni po njihovi zaplankani logiki.
Saj meni ta zastava tud pomeni neskončno ljubezen do židov in drugačnosti na sploh, pa me boli quraz kaj tebi in ostalim pomeni
Citat:
Uporabnik IbizaDriver pravi:
No ja, vidi se je po celem jugu zda.