Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
ni bilo drugih stranskih učinkov...
A si povsem preprican?
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
ni bilo drugih stranskih učinkov...
Točno tako.Citat:
Uporabnik MrDaco pravi:
Zraven tega pa obsojajo FB kota da je aplikacija kriva kaj se predvaja. Hvala FB da imajo tako preproste in 100 procentne dokaze.
Kaj se pa tiče gledanosti pa so zabeleženi samo kliki. Jaz sem pogledal iz zgroženoati in to ravno 2 sekundi. In ker se mi je obračal želodec sem prekinil predavajanje. In verjamem da je tako bilo večina klikov.
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
V cem je tezava da zgradimo dob 2 in 3? Pa zgradimo zadevo v prekmurju, damo delo novim pravosodnim policistom... in pol ponudimo drugim drzav da se njihove vzamemo po komercialni ceni...
Citat:
Aleš Olovec
January 11, 2013 ·
Najbol me prizadene če mi kdo mater kleje bolš da mi to sploh noben tega ne govor ka se ne zaveda kok lohka z to besedo lohka prizadane človeka . Ker mama je ena sama in ko jo enkrat zgubiš se ti življenje čist obrne na glavo ;-(
Ah kje pa.Citat:
Uporabnik pinkobalinko pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
V cem je tezava da zgradimo dob 2 in 3? Pa zgradimo zadevo v prekmurju, damo delo novim pravosodnim policistom... in pol ponudimo drugim drzav da se njihove vzamemo po komercialni ceni...
Veš kje je težava? V raznih draganih petrovcih in podobni "stroki", ki se svaljka v udobni službi na faksu in soli pamet in utruja s "sodobno" liberalno, da ne rečem permisivno penologijo.
Vidim, da nas je več nezadovoljnih z izrekanjem ustreznih sankcij storilcem najhujših kaznivih dejanj. Ampak, kje je vzrok?
Je to zakonodaja (produkt zgoraj omenjene "stroke"), ki že v osnovi predvideva bolj kot ne nizke kazni. Je problem, ker zakonodaja omogoča šikaniranje in izigravanje zakonov?
Je problem v brezjajčnih sodnikih, ki si ne upajo ali pa ne zmorejo tega šikaniranja ustaviti, magari z lastno šikano in kreativnostjo?
Je problem v anemičnih tožilcih, ki jih pri službi najbolj zanima kdaj bodo splezali v višji plačilni razred in to, kot je v JS pač pravilo, ne glede na rezultate? Kombinacija vsega trojega?
Citat:
Uporabnik MrDaco pravi:
Na 24ur
Citat:
Kdor je obdolžen kaznivega ravnanja, velja za nedolžnega, dokler njegova krivda ni ugotovljena s pravnomočno sodbo.
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Citat:
Uporabnik MrDaco pravi:
Na 24ur
Ce mi verjamete ali ne.., jaz v zivljenju se nisem gledal dnevnika na pop. tv..., niti ne kliknem na 24urcom... To zame ne obstaja. Ko so v nedeljo ob 20:00 na popu "showi" se gledajo BBC Earth dokumentarci na SLO2. Meni je izpod casti gledat te klovne. Isto je z radijem - samo val202