Poslabšano stanje Drnovška (prve ''uradne'' info.)

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Swich

El Presidente
23. jul 2007
4.835
0
36
41
raka mnde ...so ga zdravil tko, na lepe oči
wink-1.gif

zdej pa ma...oziroma , baje da nima več

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
alo... pa kaj se greste??

uradno je bilo receno, da je njegovo stanje bolezni zadovoljivo oziroma bolezni primerno. to je bilo potrjeno. drzite se uradne razlicice...

razen, ce kdo namerno laze in zavaja javnost...
rolleyes-1.gif

potem pa spet imamo, ce to, pa ce ono... vglavnem, ne pelje nikamor. ce ga ni vec, bodo ze sporocili. zaenkrat je uradno ziv, ce vam pase ali ne

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Svetlocelični ledvični adenokarcinom. Na kratko, ledvični rak.

Počasi napredujoča bolezen, vendar v napredovalem stadiju povsem neozdravljiva (ta rak ne reagira na nobeno znano kemoterapijo).

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Če mi ga kiri tiskan medij pokaze z 1 dan starim časopisom v roki, oz.če bo LIVE kje spregovoril, sicer je ded pomoje hladn,
ker ga že ni blo videt lep čas. Zadnji posnetki so, ko so ga spakirali v srebrnega A8, pred kakimi 2-3 mesci na 24kur...

Da me nebo kdo narobe razumel, niti slučajno si ne želim tega ali podobno, ampak tok sem navajen nekih
"mučk" in "pod preprogo pometenega prahu" da sem opravičeno sumničav.

Upam, da se mu stanje izboljšuje, ampak hudo tiho je okol novic ipd. okol njega...

Jani, upam da si še med nami!

pikapoka

Fizikalc
24. avg 2007
2.148
0
36
Domžale
Kakorkoli že, v primeru, da bi Drnovšek umrl, se mi zdi nedopustno, da bi tako informacijo skrivali pred javnostjo, glede na to, da gre za veliko ime v slovenski politiki in prav tako javnosti. Sicer pa nismo z lune padli in glede na to, da se je tak politik umaknil z javnosti, sigurno ni vse v redu z njim...tko, da nas res ne rabijo farbat in izjavljat "da je njegovo stanje zadovoljivo"...ker to je čist relevantno. Če bi eno jasno izjavo dali, magar "bivši predsednik je zelo bolan, njegovo stanje je resno", potem bi vse špekulacije utihnile in bi mu mediji in vsi ostali dali mir (valda vsaj toliko rešpekta imamo do bolnega človeka). Če pa je slučajno zdrav (kar vsi dvomimo), pa tudi ne bi blo nič napačnega, če bi se sam sem pa tja pokazal javnosti...

Uglavnem, upam, da je vse ok z njim, tudi meni niso všeč takšne špekulacije v javnosti in si zasluži svoj mir, ampak glede na to, da je bil taka javna oseba in nenazadnje bivši predsednik, se spodobi, da v njegovem kabinetu javnosti posredujejo kratke in jasne informacije o njem, ne pa dajejo, v tem primeru, neke dvoumne izjave in se nato zgražajo, kako reveža živega pokopavamo.

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Citat:
Uporabnik wacko pravi:
Najbl me zanima, kaj zdaj pravijo tisti tako 100% viri... mislm... od kje so zvedl? Kje se slišal? Me prav zanima kako se je ta bedarija začela....
smirk-1.gif

Spirit? Dej se pozanimaj, kje so novinarji zvedli te čenče...

Od svojih šefov!

grube386

Geek pohotnež
20. jul 2007
2.174
0
36
40
Za vogalom
Samo se ne vdate. Res ste dobri.

Tudi če bi bila njegova želja, da se novica pove po pogrebu, bi bila novica že zdavnaj zunaj. Glede na to da naj bi po vaših 100% zanesljivih virih umrl že v nedeljo, ne vem kaj bi potem 6 dni mučkali s pogrebom. Obdukcija mislim, da niti ne bi bila potrebna oz. bi bilo hitro jasno, kaj je vzrok smrti. Potem ga pa tudi nebi 4 dni imeli v krsti ali žari, če bi se od njega poslavljali samo prijatelji in svojci. To bi trajalo max en dan in bi bil v torek že pokopan. Je pa še nekaj... Glede na to, da je kar precej navezan na svoje rojstne kraje, menim, da želi biti pokopan v Zagorski občini, ker pa to ni nek ravno velik kraj, bi se pa že tudi razvedelo, če bi bil pokopan. En teden ga pa tudi nimajo v hladilniku.
RAZEN seveda, če je želel biti pokopan v Tibetu ali na Machu Picchu
bonk.gif

Dajte prosim racionalno razmišljati in končajte to nesmiselno debato enkrat in za vselej.
Še enkrat: govoriti o nekom, kot o pokojnem in o njegovi smrti, na podlagi govoric in gostilniških čenč, je nehigienično, neprimerno in pod vsakršnim nivojem civilizirane družbe. Pa tudi če ne gre za bivšega predsednika republike, dolgoletnega mandatarja, doktorja znanosti in ugledne owsebnosti v svetovnem merilu.

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Eno preprosto vprašanje imam zate, upam da boš sposoben odgovoriti nanj: Ali si de.bil?

1-niso gostilniške čenče temveč prihaja iz novinarskih krogov
2-ne trdimo več da je mrtev, pravimo samo kaj je možno da se je zgodilo. Lahko je, lahko ni. Odvečna informacija ni še nikogar ubila.
3-teorije zarote so vedno bile in vedno bodo nastajale. Kakšna je tudi resnična, ali pa tudi ne.

4- @tebi in vsem ostalim moralnežem in godrnjačem: Če ti ne paše brat, ne beri. Tamle zgoraj je povezava "forum" in si poišči drugo temo.
Adijo
pozdrav.gif

BureKm

Fizikalc
27. avg 2007
1.219
0
36
www.pokerklub.si]www.pokerklub.si
stupid-1.gif

Bil si prvi, ki si tukaj začel z objavo zelo netočne informacije - točneje 17.2. si napisal, da je bojda človek celo umrl in pisal zgodbico za zgodbico in razna "dejstva" in razna lastna (milo rečeno glupa) razmišljanja o pripravljanju in usklajevanju novinarjev, da objavijo zgodbo...
Citat:
Lejte, dejstvo je da se gradivo za objavo že pripravlja. Kdaj bo objava pa se ne ve.

Kasneje si še napisal spodnje, po čemer se da sklepati, da je dejansko človek umrl.
Citat:
No jaz sem zdaj 100% prepričan da je res. Izvedel še od drugega vira, da se nekaj dogaja okoli tega (klicarjenja, dogovarjanja med različnimi pisarnami,...), nihče pa ne sme povedati nič uradnega.

In še naprej špilal glavnega frajerja, ker imaš (kot si se sam izrazil) classified informacije
Citat:
Bojda je/bo v kratkem povečano varovanje parlamenta in bolnice. Zato sprašujem.

Preberi si še enkrat zadnji odstavek od grube386.

Mogoče maš res znalca, ki te je pač na suho nategnil...ali pa so pred tem že nategnili njega.

Glede na tvoj nivo pisanja se pa sploh ne bi čudil, če si le želel pozornost in da si jo pač poskusil dobiti na bolan način kot je ta.

V vsakem primeru pa ti predlagam, da nehaš s pisanjem teh neumnosti.

Še ena cvetka:
Citat:
Dobil sem info, dobil sem drugo info. Kaj, še od tretjega človeka sem dobil podobno info. Noben mi ni rekel naj zadržim zase, prvi vir sem celo vprašal če lahko to napišem na forum, pa mi je rekel da lahko.

Bebo.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Podobne teme

I
Odgovori
4
Ogledi
5.466