Kakorkoli že, v primeru, da bi Drnovšek umrl, se mi zdi nedopustno, da bi tako informacijo skrivali pred javnostjo, glede na to, da gre za veliko ime v slovenski politiki in prav tako javnosti. Sicer pa nismo z lune padli in glede na to, da se je tak politik umaknil z javnosti, sigurno ni vse v redu z njim...tko, da nas res ne rabijo farbat in izjavljat "da je njegovo stanje zadovoljivo"...ker to je čist relevantno. Če bi eno jasno izjavo dali, magar "bivši predsednik je zelo bolan, njegovo stanje je resno", potem bi vse špekulacije utihnile in bi mu mediji in vsi ostali dali mir (valda vsaj toliko rešpekta imamo do bolnega človeka). Če pa je slučajno zdrav (kar vsi dvomimo), pa tudi ne bi blo nič napačnega, če bi se sam sem pa tja pokazal javnosti...
Uglavnem, upam, da je vse ok z njim, tudi meni niso všeč takšne špekulacije v javnosti in si zasluži svoj mir, ampak glede na to, da je bil taka javna oseba in nenazadnje bivši predsednik, se spodobi, da v njegovem kabinetu javnosti posredujejo kratke in jasne informacije o njem, ne pa dajejo, v tem primeru, neke dvoumne izjave in se nato zgražajo, kako reveža živega pokopavamo.