Poslabšano stanje Drnovška (prve ''uradne'' info.)

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

BureKm

Fizikalc
27. avg 2007
1.219
0
36
www.pokerklub.si]www.pokerklub.si
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Torej prosim... kje pa sem napisal, da se mu je poslabšalo stanje?
13.gif

V naslovu...

stupid-1.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Kaj pa bi naj napisal v naslovu?

''Izjavi dveh slovenskih medijskih hiš glede domnevnega poslabšanega stanja dr. Janeza Drnovška''

Povej kaj naj dam v naslovu, lahko zaradi mene tudi: ''Cena bureka se bo povišala za 5%'', samo da boš srečen...

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-381
113
iz urada zanikajo vse! stanje je primerno njegovi bolezni... to pomeni več stvari lahko...

dons zanikajo vse govorice o poslabšanju (pomoje mislijo smrti), in baje naj bi bil tud v komi, kar pa tud zanikajo...

Nazadnje urejeno:

ChickenBoy

Fizikalc
27. avg 2007
1.918
0
36
40
Matr ste že tečni. Dej počakte na uradno izjavo, da tokrat pa dejte že mir, da ga vsaj v miru pokoplejo. Mislim, da si zasluži!

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Pismo, nekdo si je nekaj izmislil, ker mu je bilo dolgčas in sedaj že cela Slovenija lajna o tem. Seveda so eni prav zagreti, da bodo med prvimi ali celo prvi potrdili gostilniške traparije, ki so si jih sami izmislili.

Zelo preverjeni viri, jap
bonk.gif

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Najbl me zanima, kaj zdaj pravijo tisti tako 100% viri... mislm... od kje so zvedl? Kje se slišal? Me prav zanima kako se je ta bedarija začela....
smirk-1.gif

Spirit? Dej se pozanimaj, kje so novinarji zvedli te čenče...

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.450
3.766
113
Jaz sem napisal da sem o smrti izvedel iz vodstva LDS, bolj podrobno iz krogov mestnega sveta LDS. Omenjen vir tudi danes ostaja pri svojem in se mu zdijo članki v medijih naravnost smešni, ostalih komentarjev in izjav pa se vzdržuje.

BureKm

Fizikalc
27. avg 2007
1.219
0
36
www.pokerklub.si]www.pokerklub.si
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Kaj pa bi naj napisal v naslovu?

''Izjavi dveh slovenskih medijskih hiš glede domnevnega poslabšanega stanja dr. Janeza Drnovška''

Povej kaj naj dam v naslovu, lahko zaradi mene tudi: ''Cena bureka se bo povišala za 5%'', samo da boš srečen...
A se ti norca delaš al si vedno tak?

Naslov je plod tvoje lastne domišljije in z dejstvi nima nobene neposredne povezave...ja?

Ti še ni jasno? Napisal si: "Poslabšano stanje Drnovška (zdaj pa zares)". Sedaj mi pa prosim pokaži kje je to nedvoumno napisano...

Swich

El Presidente
23. jul 2007
4.835
0
36
41
a ni vseeno kje se je govorica začela...pač se je in zdej je tukaj.

To ni uradna stran nekega častnika...forum so govorice, in govorice so takšne da je bivši precednik države umrl...

zaenkrat ni še nihče dokazal da je umrl in nihče ni dokazal da ni umrl. Zato pa smo na forumu.

neki že more bit na tem da njegovi možje in država oz. familija še ni ovrgla govorice.

01481

cifra
15. maj 2007
5.306
0
36
68
Ljubljana
Tako je.

In če bi imel kdo interes govorice zatreti (predsednikov urad) bi objavil uradno sporočilo, pa še sam bi pomahal skozi okno hiše in dilema bi bila končana.

Konec koncev se strinjam, da ni stvar javne debate njegovo zdravstveno stanje in eventualno bivanje v bolnici, a informacije hitro postanejo dezinformacije, če se jih pusti rasti. Vsakdo kaj doda in iz muhe se običajno naredi slona.
Je bil pa Dr. Drnovšek vsaj zadnja leta sila skrivnosten in me ne bi čudilo, če bi ga kasneje ugledal na kakšnem zborovanju, shodu, prav tako tudi ne, če bi prišla uradna novica, da ga je bolezen premagala, saj že na izgled ni deloval, ko je predajal funkcijo, bog ve kako dobro. Upam in želim, da res vse skupaj ostane na nivoju rekla kazala in da živi še toliko kot mu je pač usojeno.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
S tem ''(zdaj pa zares)'' nisem mislil ''zdaj pa je zares poslabšano stanje'' ampak ''zdaj pa še koliko-toliko uradne informacije glede tega''

Priznam, da sem malo nerodno napisal naslov teme.

Drugače pa ja, jaz se vedno tak zafrkavam. Kolegi me že poznajo in vedo, kakšen sem, ostali pa me včasih malo čudno gledajo
wink-1.gif

Vaio

Fizikalc
22. jul 2007
1.223
0
36
Zgleda do bomo še brali nekaj tem z naslovom "Drnovšek spet umrl" in zadnjo "Drnovšek končno umrl"
bonk.gif

Res človeka prime nekam,ko bere RIP in podobna sranja
smirk-1.gif

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.450
3.766
113
Največje sranje je da o tem govorijo resni viri (vsaj jaz dobivam informacije tudi iz resnih virov), ki so potrdili večino pisanj po forumih, uradno pa ni znano ničesar. Če se to skriva je res sranje in me prav zanima kako bodo zadevo razložili ko bo enkrat prišlo na dan - in enkrat bo.

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
V ponedeljek bo v časopisih -povedal bojo ta konec tedna.

Nazadnje urejeno:

hooger

Fizikalc
5. sep 2007
1.984
17
38
Bled
Citat:
Uporabnik Tjasa pravi:
V ponedeljek bo v časopisih -povedal bojo ta konec tedna.

Never ending story......

Prov treba jim je komplicirat ej.... če je deda živ nej pomaha skoz okn, če pa ne nej se pa proglasi dan žalovanja pa ajd zdravo.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Podobne teme

I
Odgovori
4
Ogledi
5.466