Poslabšano stanje Drnovška (prve ''uradne'' info.)

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Evo pa je (malo) bolj uradno:

Bi Drnovškov urad lahko prekinil govorice?

Drnovškovo zdravstveno staje naj bi bilo zadovoljivo

Slovenija, pred 3 urami
Ljubljana - MMC RTV SLO

V zadnjih dneh se je na spletnih forumih pojavljalo vse več govoric o poslabšanem zdravstvenem stanju Janeza Drnovška.

Kakšno je zdravstveno stanje nekdanjega predsednika, smo na MMC-ju večkrat na dan poskušali izvedeti v pisarni nekdanjega predsednika države, a so nam tam v soboto zatrdili, da se Drnovšek dobro počuti, pozneje pa so se zavili v molk in se na telefon niso več oglašali.

Govorice na internetnih forumih so od petka naprej postajale vse pogostejše in omenjale tudi najbolj črne scenarije. Tudi na Mojem spletu so se pojavila tovrstna ugibanja. Nekateri so objavili celo zapis, da naj bi bila Drnovškova želja, da javnost o njegovi smrti izve šele po pogrebu.

V pisarni nekdanjega predsednika ves čas niso podali uradnega sporočila o počutju nekdanjega predsednika in niso dvigovali telefona, da bi odgovorili na novinarska vprašanja, čeprav bi s tem utišali govorice.

Zdravstveno stanje nekdanjega predsednika države Janeza Drnovška je njegovi bolezni primerno oziroma zadovoljivo, so za oddajo Svet sporočili Drnovškovi bližnji.

Vir: RTVSLO

Edit: Spremenjen naslov teme zaradi dvoumnosti.

Nazadnje urejeno:

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Ne že spet ...
bonk.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Saj če nekdo ne bi začel pred nekaj dnevi sprožati govoric o smrti, bi tole "poslabšano stanje" nihče sploh ne omenjal. Sploh ker se ve, da njegovo stanje že dolgo ni idealno.

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.535
1.235
113
jaooo zdaj se pa že toliko okrog govori, da se bo samo zaradi govoric stegnil
bonk.gif

a res nimate kaj bolj pametnega za delat kot prav čakat kdaj bo kdo kaj javil
bonk.gif

če bo... bo objavljeno....

hgard

Guru
22. jul 2007
4.082
582
113
Saj Drnovšek ne bo umrl. On bo le prešel na višjo stopnjo zavedanja.

BureKm

Fizikalc
27. avg 2007
1.219
0
36
www.pokerklub.si]www.pokerklub.si
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Gre se za to, da so zgodbo prvič objavili (resni) mediji.

In kaj so objavili, a?

Da so forumi in blogi polni vesti o smrti J.D. in da večinoma trdijo, da imajo informacije iz prve roke...kar smo videli tudi tukaj...
stupid-1.gif

In naslov tega topika: "Poslabšano stanje Drnovška (zdaj pa zares)"
Torej prosim....kje nedvoumno piše, da se mu je poslabšalo zdravje?

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Torej prosim... kje pa sem napisal, da se mu je poslabšalo stanje?

Jaz sem samo dal linka do dveh novic, kjer so preverili stanje in po zatrjevanju bljižnih je z njim vse v redu - pri vseh prejšnjih topicih je šlo samo za govorice.

Da se sam ne pokaže in pove, da je vse v redu, pa že dovolj pove
wink-1.gif

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
ksz

Je pa zanimivo da se ravno od nedelje dalje ko so se začele govorice ne dajejo več izjav v njegovem uradu. Sam še vedno mislim da je nekaj na tem, bomo videli.... Upam da bi bil resnično ok kot to zatrjujejo na svetu.

DJ_Beat

Dacar
23. jul 2007
4.204
3
38
Kranj
rener.info
Svet mi gre presneto na ku*ac, ker so povzeli novico po ku*cevih forumih in blogih, kjer ku*cevi uporabniki nabijajo ku*ceve nepreverjene poste!
In potem poslusas take: "iz zanesljivega vira sem izvedel...". Cez pol ure pa se: "se iz drugega zanesljivega vira sem izvedel...". Na koncu bosta tadva "zanesljiva" vira obe stari sosedi, ki nimata drugega dela...

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Podobne teme

I
Odgovori
4
Ogledi
5.466