Sej spoštujem tvoje mnenje, ni panike. Vendar je prvo poročilo s Urgence navajalo, kot da so vsa rebra OK in da ni nič videti. Meni pa se je zdelo, da ni vse ok, pa še potrebujem nekaj trdnejšega za zavarovalnico (sem nezgodvno zavarovan), tako da mi bo tole - drugo poročilo, kjer je zdravnik z ogledom mojih reber, kjer me še tišči, lociral, kam na originalne Roentgen posnetke mora pogledati. Ko je pogledal na posnetku tisto točko, kjer me zdaj še tišči, je opazil (in mi tudi pokazal), nalomljenost 11. rebra.
Ko sem bil na Urgenci, me je še bolela cela leva stran in verjetno tisti, ki je gledal na sliko ni mogel biti pozoren na celotno sliko okostja. Ker se mi je pa zdaj lokacija skoncentrirala na eni točki, je pa ta zdravnik, na polikliniki, točno vedel, kam na Roentgen sliko mora pogledati - in bilo je videno.
No, ta izvid - poročilo, mi bo prav prišlo za mojo zdravnico in za zavarovalnico, da imam nekaj za pokazati.
Me pa nekaj zanima. Po Roentgen slikah, ki so mi jih naredili včeraj, naj bi bilo rebro zaceljeno. Pozabil pa sem ga vprašati, zakaj me še vedno tam tišči - še posebej pri srednje globokem vdihu in globljem.
Morda kdo ve, zakaj?