Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Naj gredo ti poštarji k vragu. Včeraj sem dobil dve pismi. Eno je bilo odprto, kar pomeni, da ga je nekdo odprl pomotoma in ga potem vrgel poštarju v glavo, drugo je bilo pa za soseda, ki ima isto ime in različen priimek. Prekleta banda nepismena.
Saj bi verjel, če bi se to prvič zgodilo, pa se ni. So pa v petek raznašali tudi penzije in ga gotovo po stari navadi tudi cuknili pri srečnih dobitnikih novoletne denarne pošiljke.
POk, pol pa takole: Si kdaj pomislil, da je v zadnjih letih postalo hudo j.ebeno delo poštarja, reklam in pošte ogromno, norme se višajo, okraji so čedalje večji!
Aja, pa časi, ko so ga poštarji pili, so že zdavnaj minili....
Pa dobro, vseeno od njega pričakujem, da bo pravilno prebral ime in priimek. Drugače poštarjev res ne potrebujemo. Naj stresejo pošiljke na začetku naselja, pa si jih bomo sami raztalali. Sicer sem pa mnenja, da je prave pošte vse manj, v glavnem so reklame, pri katerih se pa še ni zgodilo, da bi vrgel v moj nabiralnik tisto, ki je bila namenjena sosedu.
Hočem ti samo povedat, da so poštarji samo ljudje, ki se včasih tudi zmotijo. Res pa je, da se najdejo tudi taki, ki se jim hebe za vse!!! Tako kot povsod....
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.