Poscal kavč

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.099
16.274
113
Citat:
Uporabnik LeQuack pravi:
A pa te je ta izkušnja naučila, da boš naslednjič manj pil ali ne, to je sedaj vprašanje.

Manj pil, lol. Ni pogojev. Se je pa definitivno naučil nekaj novega glede pitja različnih alkoholnih pijač po pravilnem vrstnem redu oz. kaj se ne meša ravno najbolje + to, da zdaj že ve kako odpraviti posledice takšne sorte v kolikor se zadeva še kdaj ponovi. Tudi to nekaj šteje
cheer.gif

zaseka

Guru
5. dec 2015
3.502
1.816
113
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Ne rabiš biti fajn pijanček, samo dobro se ga moraš nadelati. Pa magari se ga samo 1x na leto. V bistvu se to redkemu pivcu hitreje zgodi, kot zmernemu pivcu, ker ni navajen učinkov alkohola. Kroniki so drugi razred, tam itak puščajo že vsi ventili
evil.gif

Kolega (ki resnično redko popiva) se je šel vscati v omaro, ko je ponoči pijan falil wc
grin1.gif

ni jaz ti pa spet povem da zopet nimas pojma. scanje v gate, omaro, posteljo v odraslih letih je posledica izkljucno para/tetra plegije, kapi, infarkta in ornk napredujocega alkoholizma. pika.

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Mas kar prav..ok, nekaj so bolezni, drugo je pa pretirano pijancevanje oz. lahlo recemo alkoholizem. In takrat ze lahko pride do takih pojavov, kot je nezavedno uriniranje ipd..da ne nastevamo drugih ekscesnih dejanj..
rolleyes-1.gif

Skratka, kot so ze nekdaj rekli-alkohol je hudic..

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.624
3.079
113
v lokalni ostariji
No ce gres pogledat kdaj kaksne mule ki se prvic napijejo in to ornk tudi znajo izpustit vse svoje tekocine... Pa niso se alkobolicarji... Pijača je hudič

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
Citat:
Uporabnik zaseka pravi:
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:

ni jaz ti pa spet povem da zopet nimas pojma. scanje v gate, omaro, posteljo v odraslih letih je posledica izkljucno para/tetra plegije, kapi, infarkta in ornk napredujocega alkoholizma. pika.

Če se en v omero poščije, to pomeni da je pata/tetra plegik?, da ga je kap, infarkt,?
Jaz sem pred 21 leti scal v svoji sobi v koš za smeti, sem bil prepričan da sem pred wc školjko, seveda nadevan.
Do danes sem še vedno živ
cheer.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.141
6.959
113
pri taščici
Probaj s kaksnim globinskim sesalcem pa prej zadevo vsaj toliko namoci kot si jo s ticem. Potem pa nekako posusiti. Ce pa je zadeva kako "razstavkjiva" pa bi preveril ce gre zadeva pod tuš, potem pa na sonce za nekaj dni. Drug teden bo kar primeren za tako dejanje.

Se pa spomnim otrosko/najstniških? dni ko mi v sanjah uspelo zmociti posteljo. Ebostavno sem v sanjah prisel pred skret. Pa nisem bil nasekan. Ko sem bil nasekan, sem ob 5 zjutraj bil vec kot eno uro na hisnem pragu in obcasno hodil za hiso "piške pitat". Bolje kure futrat, kot pa bajto popravljat od lastnega kozlanja.
bonk.gif

Nazadnje urejeno:
Citat:
Uporabnik zino pravi:
Citat:
Uporabnik zaseka pravi:
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:

Če se en v omero poščije, to pomeni da je pata/tetra plegik?, da ga je kap, infarkt,?
Jaz sem pred 21 leti scal v svoji sobi v koš za smeti, sem bil prepričan da sem pred wc školjko, seveda nadevan.
cheer.gif

pa si vsaj zadel koš? mimgrede a je bil zaprt model ali bolj odprta varianta?
cool-1.gif

RagnarZ

Fizikalc
17. feb 2016
936
174
43
Jst sm se tud kot cca 18 letnik enkrat v postlo poscal k sm se slacu, opravu posel do konca fuknu postelnino dol in zakomiral. Nism mel zdravstvenih tezav...

jest5

Guru
18. avg 2007
26.094
-8.767
113
Citat:
Uporabnik zino pravi:
Citat:
Uporabnik zaseka pravi:
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:

cheer.gif
Pust ga, on "vse ve".

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Žal ne morem pomagati, ampak čestitam za to, da ni ''prijatelj imel problema''.
grin1.gif

:
Bom pa jst povedal za ,,prijatelja
tongue-1.gif

-Se po konkretni dozi šmarnice zbudi, ker ga srat tišči u božjomater Noč je in tema pa nima pojma kje se sploh nahaja.. Puza po tleh in šlata, pa ošlata mah in zraven vejo od smreke
Uf, hvala kurcu, sej sem u hosti in se poserje zraven smreke, odpuza malo proč in zaspi nazaj
Zjutraj ga pa zbudi dretje babe
in vidi da je svoji dnevni poleg novoletne jelke.

dejan_

Guru
23. maj 2012
2.528
2.280
113
Poznam enga ki gre scat za omaro v dnevni. Mu je že večkrat to uspelo.
Se pa kar pogosto "poveseli", verjetno je to posledica. Možakar okoli 55 let

Men kaj takega na srečo se ni uspelo. Sem pa že scal v pomivalno korito. jebeštrga se zbudiš zjutri po fešti v tuji bajti pa ne najdeš wc-ja

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Žal ne morem pomagati, ampak čestitam za to, da ni ''prijatelj imel problema''.
grin1.gif

:
Bom pa jst povedal za ,,prijatelja
tongue-1.gif

-Se po konkretni dozi šmarnice zbudi, ker ga srat tišči u božjomater Noč je in tema pa nima pojma kje se sploh nahaja.. Puza po tleh in šlata, pa ošlata mah in zraven vejo od smreke
Uf, hvala kurcu, sej sem u hosti in se poserje zraven smreke, odpuza malo proč in zaspi nazaj
Zjutraj ga pa zbudi dretje babe
in vidi da je svoji dnevni poleg novoletne jelke.
hysterical-1.gif

čeprav je to marsikdaj odvisno od človeka. vem da imajo nekateri "težave" že ko so trezni rabijo par minut da sploh pogruntajo kje so, ko se zbudijo. če se tak napije potem pa vprašenje kaj vse se lahko zgodi.

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.822
2.612
113
Kar sranje ole rdiševanje!
Je kaj za pošpricat, da močke ali psi še zraven avta ne pridejo.
Kakšni štrom odganjalci odpadejo!