Častilec lopovov se tolče po svoji glavi
Ok, janša je bil mandatar, tako da jim je oproščeno.
Ne vem zakaj se tolčeš? Zakaj bi ene prebunkal in drugih ne? Ker so stari in se ne znajo obnašat, je to izgovor?
Ker eni delajo škodo, drugi pa ne. jajca bo šla z vodo dol, barva pa ne.Ne vem zakaj se tolčeš? Zakaj bi ene prebunkal in drugih ne? Ker so stari in se ne znajo obnašat, je to izgovor?
Tudi barva se odstrani. To najbrž veš.Ker eni delajo škodo, drugi pa ne. jajca bo šla z vodo dol, barva pa ne.
Odvisno kakšna barva, to menda veš...Tudi barva se odstrani. To najbrž veš.
No sej izgubljene zobe - kakorkoli - lahko andomestiš z implanto-m!Tudi barva se odstrani. To najbrž veš.
Delo je lahko za kaviar amorfno gmoto lahko terminalno.Tepst je brezveze, ker ne pomaga. To bo potrdil vsak, ki je že kdaj nabunkal svojo babo.
Trdo fizično delo pa pri prevzgoji absolutno pomaga. Dokazano izbije neumnosti iz glave, ker za njih ni več časa.
Ej kekec, Rupajeva svojat, so ljudje, ki so celo življenje delali, da je tebi lepo in udobno v tej državi.Kaj pa ruparjevo svojat pred rtv-jem?
Mucek, tudi jaz delam celo življenje, pa mi ne pade na pamet, da bi uničeval našo imovino. Briga me ali so to po tvoje antifa pičke ali stari penziči, to ni način.Ej kekec, Rupajeva svojat, so ljudje, ki so celo življenje delali, da je tebi lepo in udobno v tej državi.
Dokazano so pa tiste napise naredile neke antifa pičke
jonny77 - jaz ne uničujem tuje lastnine
Imajo pa tile tepci srečo, da so očitno Ljubljančani neke pomehkužene pičke, meni bi samo enkrat poslikali fasado, naslednjič bi pa prosili, če gredo lahko domov
Se pravi, da boš zadevo pojasnil in povedal, kje so dokazi,, pa da pošljem na policijo,da se ne mučijo?Dokazano so pa tiste napise naredile neke antifa pičke