A narobe sem naglasil tvoj odgovor in zato narobe razumel. Pardon. Ne vem kaj so te spomeniki in komu, zato ne morem vedeti ali so živi.Tko no. Spomeniki a veš. Trenutno še živim
Predhodnik odgovoril - samo dodajam še splošno definicijo rdečega dol palca - nestrinjanje z zapisanim. To ste hoteli in imate!@Samo Izoliranc
Mi lahko razložiš zakaj mi rdeče palce stiskaš na moja vprašanja?
Prav. Mi lahko to tudi obrazložiš?Ker si butast
Glede na tvoj post, na katerega se je nanašala replika, ni težko vedeti, kaj je na sliki.A narobe sem naglasil tvoj odgovor in zato narobe razumel. Pardon. Ne vem kaj so te spomeniki in komu, zato ne morem vedeti ali so živi.
Ne strinjaš se z vprašanjem? Jeboga nisem vedel, da obstajajo napačna vprašanja.Predhodnik odgovoril - samo dodajas s splošno definicijo rdečega dol palca - nestrinjanje z zapisanim. To ste hoteli in imate!
Aha zdaj vidim - splošna razgledanost ti manja.
In kaj je na sliki? Izbrisani? Pa p**da a je tako težko povedati kaj je na slikah oziroma kaj so te spomeniki?Glede na tvoj post, na katerega se je nanašala replika, ni težko vedeti, kaj je na sliki.
O madona, ja res sem že slišal za ta imena, seveda čisto slučajno. Ampak ju vseeno ne prepoznam po videzu. Če se prav spomnim sta nogometaša. A je to res tako zelo narobe, če ne spremljam nogometa? Sem zaradi tega nerazgledan? Hecno.- oba "modela" za spomenika na sliki sta še kako živa in močno dvomim, da ju ne poznaš: Ronaldo in Ibrahimović;
- kar pa se Ćja tiče - zelo tehnično gre za "spomenik" ravnanju Slovenske birokracije in vlade in temu sledečim dejanjem; če pa mene vprašaš je "spomenik" bolj opomnik.
Kaj pa naj storijo drugega, če grejo pobarvat in uničevat nekaj kar smo vsi plačali.
Policijo je verjetno naročil Jankovič in MOL... Sicer isto pleme...
Policijo je verjetno naročil Jankovič in MOL... Sicer isto pleme...