Ali mogoče kdo ve za kakšno prazno hišo,ali vikend v lj z okolico? Zakaj bi jemal puf za cel življenje,če se lahko s familijo tkole nekam naselimo? Pa še za statistiko bi imeli en stanovanjski problem rešen win win,če se mene vpraša.
Kaj zdaj jokaš če so te prehiteli.Ali mogoče kdo ve za kakšno prazno hišo,ali vikend v lj z okolico?
pomaga tudi kak laserpointer v riti?najprej moraš znat kaj grdega narisat ali pa filozofirat neumnosti, šele potem ti pripada
občutek za prav in narobetako da ne vem kaj vas zadržuje.
fixedobčutek za vsiljevanje svojega prav in narobe
Čuj tu v zasavju so ostanki kolonij. 60 min do ljubljane, policaji te na bodo ven metal.Ali mogoče kdo ve za kakšno prazno hišo,ali vikend v lj z okolico?...
Si nor ali je to samo zloben načrt (lepo zapakiran) ?če bi bil jaz na oblasti bi tile razbijali kamen na drugem tiru pa pucali gozdove po Rogu
No če se bo vlada odločila graditi ZDRAVO družbo lahko v kratkem pričakujemo ”Juriš, na juriš” na vse kar jim bo padlo v oči.Plac: "Od DUTB-ja pričakujemo, da nad nas ne pošilja policije"
V novi avtonomni coni, ki je ponovno odprla vrata zapuščene stavbe na Linhartovi cesti 43, od upravljavca in lastnika DUTB-ja pričakujejo, da nadnje ne pošilja policije in varnostnikov, od vlade pa, da jim pomaga "graditi zdravo in odprto družbo".www.rtvslo.si
Zato ker nekdo (pa magari ti) meni, da je DUTB nekaj slabega, to se ne pomeni da lahko vsak brezdelnez skace po tuji lastnini, si jo prisvaja in si lasti pravico da bi upravljal z njo.Šur, skrij se v klet in zapahni vrata, prihodnost je črna. Spotoma ne pozabi posvarit še soseda.
Da ne bo koga pobralo od skrbi za privat lastnino (ki to ni). Če se naslednjih 100 let pasejo v tej bajti ne morejo narest pol toliko škode kot DUTB z eno samo preprodajo. Ampak ja, pomembno je poznati sovražnika in ponovno ste si ga našli po svoji meri. Peščico zapohanih brezveznikov.