Torej jim vrnejo tistih 43 ton smeti? Nesortirano?Meni se zdi čisto realna možnost, da Rogovci tožijo MOL in dobijo, potem pa mora Zoki vrniti Rog v prvotno stanje
Svinjak v glavi, svinjak v sobi. V kolikor ne razmišljaš kot oni, nisi zaželjen, na slab dan celo označen za fašista. Morda kdo pozna zgodbo placa od Dimona, ki je pred leti v ROG-u uredil lušten plac predvsem za Erasmus študente. Ker mu je šlo predobro, so mu iz fovšije zasedli njegov plac, ko ga en teden ni bilo tam.
Za te bicikle rahlo dvomim, da bi bili ukradeni.
ne, ti so novi , preostanek proizvodnje roga.Za te bicikle rahlo dvomim, da bi bili ukradeni.
potem je jasno, to so kradljivci koles.Kaj je zdaj s temi kolesi? Niso bila ukradena, temveč založena oziroma začasno relocirana? Kako pa so pojasnili barvne spreje?
Najdenih je bilo več kot 300 koles, 61 koles in 30 okvirjev za kolesa, ki je bilo že pripeljanih v zbirni center na Povšetovo, pri čemer je veliko koles novejših. Policija je obveščena in preverja bazo ukradenih koles, doslej so se javili le lastniki štirih koles.
Ni za bat, kdaj pa je že Zoković kaj izgubil na sodišču?Meni se zdi čisto realna možnost, da Rogovci tožijo MOL in dobijo, potem pa mora Zoki vrniti Rog v prvotno stanje
A bojo tokrat igle pa kolesa založili?
Za te bicikle rahlo dvomim, da bi bili ukradeni.
Naj bi imeli varno sobo, kjer so dobili čiste igle in žličko. Po napisanem naj bi bili del nekega projekta za varno uživanje drog. Recimo, da je to bolje kot skrivanje z iglami po parkih in javnih WCjih. Kakšne substance so našli, lahko se gre samo za travo. Svinjsko pa bi bilo dilati heroin pred "varno sobo".
Poglejte si še enkrat te piksne barve. Ob steni lepo sortirane, ko pride oken, pa po tleh. Da ne zastirajo pogleda na zvezde.
Mene zanima kaj je z škatlo novih, čistih, neuporabljenih igel in tistimi substancami.