Glede na število koles bi lahko nekdo vzel to drobnogled. In če najdejo ukradenega, potem naj iščejo lopova. Vem da je to Iskanje igle v senu, samo tako početje pač ni umetniška presentacijna
No, Rog je bil tovarna koles .
Glede na število koles bi lahko nekdo vzel to drobnogled. In če najdejo ukradenega, potem naj iščejo lopova. Vem da je to Iskanje igle v senu, samo tako početje pač ni umetniška presentacijna
Bi prej pričakoval, da bodo našli sliko Tita, kot pa Janše
Tega mi ni treba govoriti, do se sedaj pri starših rogovci.No, Rog je bil tovarna koles .
Sicer pa, ali ni lastnik objekta dolžan poskrbet za odvoz smeti?? Kaj je lastnik delal dosedaj, da se jih je toliko nabralo?
Lastniku že, kaj pa policija? Ne rečt, da policija ni vedela, kaj se tam dogaja.
Nihce. Elektriko so imeli na agregate... ogrevanje na pecke... zato jih pa zdaj ni blo not ker je blo par dni tud po -8 ....Mene bolj zanima, kdo je plačeval elektriko in vodo.
si predstavljam, da je to bila tovarna s proizvodno halo, pisarnami itd...kot pač je tovarna. In so se "naselili" po pisarnah menda ali kje?
Rabis gorivo za agregat. Sem gledal video, so imeli mikrofon, luc, projektor, v glavnem tako treba. Pa enih par malo starejsih stricev je sedelo spredaj.Nihce. Elektriko so imeli na agregate... ogrevanje na pecke... zato jih pa zdaj ni blo not ker je blo par dni tud po -8 ....
po vseh prostorih so bli. Vecje hale so ble za druzenja oz “ustvarjanje”
so mel pa zaklenjene prostore tko da se nisi mogel prosto gibat notri + zelo hitro so te nagnali ce te nihce ni poznal
Sicer pa, ali ni lastnik objekta dolžan poskrbet za odvoz smeti?? Kaj je lastnik delal dosedaj, da se jih je toliko nabralo?