Sory, popravil.To je napisala špela kožar, Mal poglej kdo je to.
Tale špela je pa ena koza.
Sory, popravil.To je napisala špela kožar, Mal poglej kdo je to.
No, to pa so tipični komunisti ja. Vse je naše. Me zanima, če mi kdo od njih da njihov domač naslov. Pridem ke, ko jih ne bo doma, se instaliram na kavč z vso prtljago in jim kakšen grafit narišem na steno dnevne sobe (ker sem pač preganjan umetnik in rabim prostor za ustvarjanje). Dnevno sobo pa verjamem, da imajo vsi veliko, ker so verjetno še vsi doma pri mamicah nastanjeni, ker na trgu dela pač ne prosperirajo in raje furajo umetnost in pomoč marginalcem.
Seveda da delajo, saj so rekli da so imeli za 100.000€ opreme notri
Aha.Ko se gre za vaše premoženje, pa kar naenkrat pozabite na drnovška, kater je cigote branil. Da ne omenjam ostalo zemljišče.
Da se ne boš že spet vekal moderatorjem me enostavno prezri. Ja Vili, takrat je drnovšek branil cigote, pred JJ. Tudi njegovi so jih branili. Ko pa se gre za tvojo belokranjsko zemljo pa kar naenkrat nisi več tistih pogledov. Ja, tukaj bodo naredili red in tako bi morali tudi drugje, upam da sledi Metelkova.
Kar zacni nastevati imena, da preverimo po kaksnih kriterijih so vredna.Drugače da ne boš misili so v Rogu (ne vem če še) imeli atleje/tam živeli tudi umetniki katerih dela so tudi nekaj vredna.
Umetniki bodo dobili nove prostore, za skvoterje, lenuhe antifa drogeraše pa se ne sekiramo.
Drugače da ne boš misili so v Rogu (ne vem če še) imeli atleje/tam živeli tudi umetniki katerih dela so tudi nekaj vredna.
Janša - Počivalšek - Janković
A to pomeni, da bodo po pol leta končno politkolesarji zapeljali pred magistrat?
No, to pa so tipični komunisti ja. Vse je naše. Me zanima, če mi kdo od njih da njihov domač naslov. Pridem ke, ko jih ne bo doma, se instaliram na kavč z vso prtljago in jim kakšen grafit narišem na steno dnevne sobe (ker sem pač preganjan umetnik in rabim prostor za ustvarjanje). Dnevno sobo pa verjamem, da imajo vsi veliko, ker so verjetno še vsi doma pri mamicah nastanjeni, ker na trgu dela pač ne prosperirajo in raje furajo umetnost in pomoč marginalcem.