Poročna priča

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Ok situacija je resna in me je kr orng zmedla
crazy1.gif

Me kliče kolega, ej v soboto boš moja poročna priča, ker ga poznamo po tem da se rad zeza, mu najprej res nisem vrjel, no pol me je nekak prepričal, da je resno.

Poroka bo samo civilna in samo najožji folk (zaradi ne vem točno kakih razlogov)-njuni starši, ona dva, pa jst in njena priča.

Itak je reku da brez daril, brez oblek (mislim hlač na rob, reklca, kravate...)....

Torej kak to poteka, vrjetno bi se spodoblo da se kej kupi, da mu kej sofinanciram se ne bo strinjal pod nobenim pogojem (v tej smeri ga dobro poznam). vbistvu mu vse skup gre res samo za formalnosti in ne za fešto in 100povabljenih.

Trenutno sem res čist
stupid-1.gif

aja no kar me najbolj zanima:
-kak poteka ta procedura
-a kej kupim al ne
confused-1.gif

elvir_vr6

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
22. avg 2007
3.297
0
36
Nekaj mu le kupi....kaj drugega pa v takem primeru ni potrebno.

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.578
4.504
113
49
Na sončni strani ALP
Hmm.. Kar se tiče formalnosti, ko dahneta "usodni" DA, se podpišeš v poročno knjigo. To je to.

Glede darila?! Jst sem častil pijačo na fešti, pa še nekaj malega v kuverti.
S kuverto ne moreš falit, če res nimata neke extra želje.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
thx!
no pol bom neki kupil.
sam bo neki, da si bo tut on zapomnil to ohcet
evil.gif

Nazadnje urejeno:

zdravnik

Pripravnik
11. avg 2007
935
0
16
MB
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
thx!
no pol bom neki kupil.
sam bo neki, da si bo tut on zapomnil to ohcet
evil.gif

hm, poročna priča ne moreš bit v športni obleki
bonk.gif

obvezno hlače na črto, kravata.....

a nevesta bo prišla tudi v novi nike trenerki tja????

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.269
1.904
113
a model te je kar določil da mu boš priča?

svašta
smile-1.gif

Kupi mu copate
evil.gif

Če je zgolj civilna je vseeno kako si poblečen, le toliko glej da nisi v gatah
evil.gif

Lej, ne glede kaj ti je on rekel....če si privolil se spodobi da se napraviš. Načeloma naj bi bila to zadeva ki se jo 'počenja' enkrat v življenju (pa tja do petrkat)...zdaj če bo že on kavbojec na lastni proki, mu bodi vsaj ti za vzor -> ko ga boš ti klical za svojo prišlo, da ti ne bo prišel kot klošar.

Glede darila pa....kupi nekaj kar se ti zdi da bi potreboval oz. bosta potrebovala.

Če te pa skrbi potek....ako gre za LJ grad....ob uri se pripeljete na grad, tam vas redarji usmrijo na svoj del parkirišča, zunaj naredite kako fotko (če bo fotograf zraven) potem greste noter...počkatae pred dvorano da se pred vami spokajo ven, greste noter, malo fanafaric, malo govora, JA, JA....in greste ven (pa drugi noter) ko pridete do parkiršča potegnete ven šampanjec, nazdravite in odidete v bližnjo gostilno na dunajca.

To je nekako to.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
@zdravnik:
v trenirki vem, da ne morem bit, zato sem tut tukaj vprašal za mnenje.
za oreng poroko vem da se je treba v gvant dat. na tej mini pa če bo on v kabojkah, se mi glih ne zdi smiselno da sem pa jst v gvantu, sploh ker se v njem ne počutim dobr.

@patriot
če se ne motim, je tebe zanimal za ono bolj tradicionalno poroko. tam vem, da se potrebno skeširat, sem že bral tisto debato.
thx za link.

@vincent
no ja ni me glih določil, bi tut lahko rekel ne, si me pa očitno najbolj želi.

poroka ne bo v lj. ampak vseen thx za info, da vem na kaj vse me lahko pričaka.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
poroka je mim, z darili smo se pa mal drugač zmenli, tko da je vse lepo steklo:)

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
smete;)
zdej nista hotla nč, tko da res nihče od prisotnih ni nič dal. smo se zmenli da potem polet/jesen ko bo oreng fešta, da povesta želje in se zmenmo kako in kaj. tko, da mam zdje čas našparat in se potem lahko izprsim;)

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
odvisno zakaj se poročiš
wink-1.gif

glede na tvoja leta, bi že lahk pršla k pameti in vedla da se ne vženiš zarad daril.
sam kolk spremljam debate okol tebe na forumu in še na ex suxu vidim, da imaš res mal težave
stupid-1.gif

in glede na to kolk časa prej sta sporočila, je tole kr pošteno od niju, da se lahko v miru odločmo kaj kupt.

tinekr

hot mamica
29. jul 2007
1.941
0
36
47
Jaz se bom poročila zaradi tradicije in predvsem zaradi zabave. Kaj se tiče keša, pa mamo močne sponzorje, ki bodo pač vrnili uslugo, ko je bil moj stari priča. To je samoumevno, da prineseš darilo na poroko, tak kot na rojstni dan. Če pa ne, pa je že malo čudaško. Tradicija stari, a veš kake poroke imajo na balkanu
wink-1.gif

Se ti to zdi tako faljeno razmišljanje, ki ga tvoja neizmerna inteligenca ne more razumeti in tolerirati?

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
ti si začela z žaljenjem... in izkazovat svojo neizmerno inteligenco
wink-1.gif

če bi dobro prebrala, smo se vsi tako zmenli (8nas je blo), da sedaj nič. Če bi celo temo dobro prebrala bi vidla, da je za tako hitro poroko bil nek razlog, katerga ne mislim razkrivat. in ja tut mi bomo mel oreng fešto, pa če bo to zarad tradicije al pa zarad osebnega zadovoljstva je pa čist vseen. kaj majo balkanske poroke veze z našimi? Vrjem ne rabta sponzorjev in si lahko privoščta tut balkansko.

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Poročna priča (tako pravijo) nosi naslednje stroške (poleg darila)
-pijača na magistratu
-fotografiranje
-poročno potovanje
Starši mladoporočencev naj bi:
-plačali ohcet
-prvič postali skupno posteljo mladoporočencev
Šofer
-nosi vse stroške med poroko in ohcetjo (ali porokama če sta civilna in cerkvena9 se pravi kosilo, pijačke, pletno na Bledu...

Ženin plača prežo/šrango

Baje. Tako so mi predstavili tradicijo, ko sem se ženil... In tako je dejansko bilo (na koncu)