Citat:
Uporabnik Don_Corleone pravi:
Citat:
Uporabnik kavboj pravi:
Citat:
Uporabnik Michkena pravi:
za to sem mu tudi hvaležna in mu to tudi rekla večkrat
To mu bol k*rc pomaga, če si mu ti hvaležna. Dečko si zasluž okol 100€. To je to. Zaradi takšnih kot si ti jaz vedno kličem policijo. Pa naj plačajo kazen. Ne pa, da se bom mogu pol js s tem obremenjevat, če se mu/ji bo zdelo prav, da mi plača.
a vi sploh berete kaj je ona napisala? tip se je 6 MESECEV PO nesreči spomnil da mu more plačat za škodo. halo?!?! pol leta nič, potem pa kar na enkrat daj pare?
in nobenmu se to ne zdi sumljivo?
Citat:
recimo da imam izpit in avto. če se nekdo zaleti vame, bom to popravil takoj in nikakor ne bi čakal pol leta na to da bi tisto osebo poklical zaradi keša. vsak normalen in pošten človek bi isto naredil. zaradi ene majhne praskice pa noben ne bo zavrnil avtomobila na pregledu.
Citat:
Uporabnik AndrejD pravi:
Citat:
recimo da imam izpit in avto. če se nekdo zaleti vame, bom to popravil takoj in nikakor ne bi čakal pol leta na to da bi tisto osebo poklical zaradi keša. vsak normalen in pošten človek bi isto naredil. zaradi ene majhne praskice pa noben ne bo zavrnil avtomobila na pregledu.
Misliš da si lahko vsak privošči da je en dan+ brez avta, zaradi praske ?
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Sem za reševanje zadev brez policije, samo evropsko poročilo in slike pa ne smejo manjkat-pa če so še tako slabe z mobitela.
Citat:
Uporabnik ForeignBreed pravi:
pa sej lahko bi vzel denar takoj oz. v enem tednu, popravil pa bi ko bi imel cajt...tud čez pol leta če je treba...
Ne pa da čaka pol leta...
Sej se strinjam, da bi mu mogla dat denar, ampak da pride ponj najkasneje v enem mesecu...
jaz mu nebi dal nič, ker se ne da realno ocenit škode, kaj se je pa vmes dogajalo pa nihče ne ve.
Lahko da je bila pri nesreči majhna rajsa, pa si je tip mislil, mah ne bom kompliciral in ne bom popravljal zaradi malenkosti.
Vmes pa je pribil odbijac in ga počil, pa se je spomnil, da ima v dobrem še eno prometno...