Mi SMS-e vidimo. Še na slikah jih imaš. Pa mi jih pošilja zdaj Simobil, pa mi jih je prej pošiljal Izimobil, Mobitel in Debitel.
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Jamranje? Bil je konstruktiven predlog. Zgleda, da tu en folk vidi stvari, ki jih ni. Zanimivo.
Citat:
Uporabnik smoukar pravi:
Koliko pa je tarifa dol, pa res nisem pogledal, ker do sedaj, kar sem bil na jugi, pa sem gradbišče vodil iz HR, nisem mel podobnega računa.
Doma imam zato tak račun, ker imam đabest paket.
Ni problema, imam jaz (iz Hrvaške).Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Ti pa se izgleda nisi nikoli bil v tujini ali? Vedno ko prestopim mejo Slovenije, namrec dobim vec SMSov z vsebino podobno tejle spodaj ... (tole je konkretno iz Italije, iz Hrvaske pa nimam trenutno nboenega takega SMSa) ...
Sem bil spet, na drugem koncu, pa spet noben SMS. Čist noben.Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Jamranje? Bil je konstruktiven predlog. Zgleda, da tu en folk vidi stvari, ki jih ni. Zanimivo.
Zgleda da ti ne ves, da lahko mobilnik prejme tudi SMS... ali pa ne hodis v tujino... potem ti pa naj bi tako bilo vseeno, kaksne so cene v tujini...
Ravno zaradi takih, ki jim je tezko kaj prebrati, sem pripopal slikce
Pripopal si iz Italije. Mi pa tule govorimo o Hrvaški.Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Potem pa je s tvojim mobilnikom nekaj narobe... ali pa z operaterjem... ali pa ne posiljajo vec tega... Jaz sem pripopal screenshote takih SMSov... tako da si tega nisem izmislil sam...
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Pripopal si iz Italije. Mi pa tule govorimo o Hrvaški.
Preveč kladiva po glavi zgleda otežuje razumevanje sporočil.