Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Zanimivo... Maloprej dobil tale SMS:
Imajo izgleda cel kup takih, ki ne vedo cen v tujini...zato bodo izgleda vsem po vrsti izklopili prenos podatkov v tujini... in bo treba poklicat, ce ga bos hotel uporabljat
Zakaj bi, saj lepo piše na vsakem TV aparatu.Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Preden greš v BigBang po LCD TV, ne vprašaš za ceno, al kako?
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Da bi namesto onega smetja poslali koristen SMS, pa seveda ne.... Ker bi folk pazil na klice in ne bi toliko cekinov v žep operaterjev padlo, kajne ? Primer:
Živjo! Nahajate se v državi XY. Cene klica v Slovenijo je A, cena klica v državo XY je B, dohodni klici so B, klic drugega našega uporabnika v državi XY pa C.
Aja, pol bi bilo težje folk nategnit. (čeprav je to od Mobitela korak naprej)
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Da bi namesto onega smetja poslali koristen SMS, pa seveda ne.... Ker bi folk pazil na klice in ne bi toliko cekinov v žep operaterjev padlo, kajne ? Primer:
Živjo! Nahajate se v državi XY. Cene klica v Slovenijo je A, cena klica v državo XY je B, dohodni klici so B, klic drugega našega uporabnika v državi XY pa C.
Aja, pol bi bilo težje folk nategnit. (čeprav je to od Mobitela korak naprej)
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Kje pa piše, da je treba vse to naredit? A te bodo prijatelji zapustili če se 2 tedna ne boš javil?
Mene 2 tedna ko grem boli k... za VSE. Ko pridem pošljem SMS staršem, da sem prišel, prijatelji pa vedo, da sem na morju in me nimajo za kaj klicat, ker bomo bolj težko šli na pijačo ali naredili piknik, če sem 500 km stran.
O čem za vraga se pa ti meniš s kolegi ko si na morju? Kake barve je morje? Če je še slano?
Sem kje trdil, da vidim nateg operaterja ? Nisem. Hvala.Citat:
Uporabnik MadMitch pravi:
Stein, kje ti tu vidiš nateg operaterja?
A res ?Citat:
Uporabnik Jest pravi:
iz Hrvaske pa nimam trenutno nboenega takega SMSa
Jamranje ti gre dobro od rok...