Popusti pri Nissanu - Juke?

Zankoc_si

Pripravnik
11. jun 2010
54
0
6
Dunajska c. 263a, LJ
www.zankoc.si
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:

Saj je pri pnevmatikah enako. Pred leti, ko je ven prišla stran gume-direkt, so vsi pljuvali čez to, da so zanič, stare gume in zato tako poceni, danes ima pa vsak lokalni vulkanizer gume iz cenika in pa 30-40% popusta na njih...

zato ker imajo premalo zaslužka na prodanih gumah povišajo cene premontaže in centriranja
grims-1.gif

Steve

Guru
13. avg 2007
10.011
1.905
113
če ga pogledaš od spredaj mu je edina konkurena sanjong. vsaj jaz kaj podobno nagravžnega razen teh dveh ne poznam. zgleda da je renault svoje falirano eksperimentiranje z dizajnom rajši preselil k nisanu
evil.gif
da pa bodo podedovali polizdelke, ki so vgrajeni v renaulte pa je itak bilo pričakovano

crashednburnt

Majstr
Osebje foruma
20. jul 2007
8.746
434
83
Goriška
www.avtopro.si
Citat:
Uporabnik Mr_Orange pravi:
Citat:
Uporabnik Diablo pravi:
zelo skeptično, enega plusa ne vidim, obupni dizajn, prekaša celo sjangsonge keyrone in ostalo šaro, plus pika na i renaultovi nebodigatreba motorji. win-win, kajneda.

No, no, ravno tako bi lahko razglabljali o designu R-klase, E-klase, GLK, pa novega CLS-a. Spake
evil.gif

Pa zanesljivost tudi baje ni več to, kar naj bi bila...
cry12bpy.gif

Gotovo ja.
smirk-1.gif

Zanesljivost pa res ni več to, kar je bila ... se je namreč dvignila, odkar je Daimler AG.

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
no no, nikjer ne trdim, da so tile, ki si jih omenil presezki oblikovalske industrije, pa vseeno...(E izgleda na cesti prav hudo in brez konkurence, dosti drzno, novega CLS še ni bilo videt na naših cesta, ne dvomno bo obračal poglede, pozitivno) ...

sam lahko rečem da imam okus in vem kaj je okej. Ti pa se kar tolazi ce ti je tale JOKE všeč
smile-1.gif

Earnhardt

Fizikalc
18. avg 2007
1.352
0
36
Citat:
Uporabnik MUC pravi:
C'mon, kok ste kritični, tega pa res ne moreš primerjati...

Kot lepotica in zver..

In kater avto bi naj bil lepotica in kateri zver??
evil.gif

Malo heca
smile-1.gif

Avto verjetno sploh ni slab, je pa res specificne oblike in vsi ga bodo opazili. V Italiji prodajajo 1.6 turbo s 190 km - testni vozniki ful navduseni
smile-1.gif

Mene od spredaj spominja na prejsnjo verzijo Micre, le malo bolj "evo" je
smile-1.gif

Sem pa sedel v njem in ... po pravici bil malce razocaran. Sem imel obcutek, da je malce prevec plastike + avto v katerem sem sedel (za 15k eur) ni imel niti naslona za roke. Vse se mi je zdelo majhno.

Kar se ostalega tice pa ... Nissani so pri meni zapisani kot zelo dobri avtomobili.

dreja

Kaliber ekspert
14. okt 2007
326
0
16
Citat:
Uporabnik shift pravi:
če bi poznal politiko nissana v sloveniji bi vedel da nekih popustov razen na micre ni.

A to pomeni, da tudi pri drazjih modelih (npr. Pathfinder) ni popusta ?
So potem cene na www.nissan.si ze koncne ?

ergo

Fizikalc
3. sep 2007
1.030
39
48
Da si malo sposodim temo:
kakšni so možni popusti pri recimo BMW? Če se jim voz prodaja celo leto, je možno pričakovati kakšen popust recimo okoli novega leta? Kdaj se sploh pri bemfli menja modelno leto? Ali pa so prodajalci pri bmw nefleksibilni, beri se jim j.ebe, če avta ne prodajo in ga raje držijo na dvorišču še naslednje leto?

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.025
11.147
113
najboljsi popusti, kjer res dobis ogromno avtomobila je ob menjavi modelov..tako je letos ko je prišlanova 5ka, si dobil ta staro novo, 0 km a letnik 2009 530d za cca 35 k€ prav dobro opremljeno.