Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Aha torej če kupujem avto za 20.000€ lahko MORDA dobim 200€ popusta?Bogi trgovec si ti veš.
In prav je tako. Kupuje se avte in ne popuste. Ampak to pri nas (pa še kje drugje) očitno deluje, da se lahko pohvališ, da si za 25 jurjev vreden avto plačal samo 20 jurjev, 5k EUR pa so ti dali popusta in si zato največja faca na svetu.Citat:
Uporabnik shift pravi:
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Aha torej če kupujem avto za 20.000€ lahko MORDA dobim 200€ popusta?Bogi trgovec si ti veš.
če bi poznal politiko nissana v sloveniji bi vedel da nekih popustov razen na micre ni.
Citat:
Uporabnik shift pravi:
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
če bi poznal politiko nissana v sloveniji bi vedel da nekih popustov razen na micre ni.
Ne. Ampak ko ljudje izbirajo med podobnimi avti (tudi s podobno končno ceno) raje izberejo tistega, pri katerem so več "prišparali". Kolikor mi je znano, pri Subaruju ne dobiš kaj dosti popusta, pri Citroenu pa je le-ta lahko tudi 7 jurjev. Pa ne gre za med seboj primerljiva avtomobila ampak za popolnoma različno prodajno politiko.Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Tako je, pravi junak še kakšnega stotaka zraven prisloni za prijaznost trgovca a ne? Pol je šele taprava faca kajne?
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
Saj konec koncev ti lahko zrihtam Kio ProCeed za ceno 99.000€, pa ti dam 90% popusta... se bolje sliši...?
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
Saj konec koncev ti lahko zrihtam Kio ProCeed za ceno 99.000€, pa ti dam 90% popusta... se bolje sliši...?
Kasko pa placas glede na maloprodajno ceno po ceniku in ne na ceno, kot si dal ti zanj
Citat:
Uporabnik MUC pravi:
2wd, računal sem tam na enih 17k, kar je 6% popust.
Glede na to, da se npr. en testni s 300 km prodaja za 16,5k se mi zdi realno..
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Pa so res takšne strašanske vrste?