Popust Interspar?

teapot

Pripravnik
29. apr 2012
267
0
16
Nikjer v drobnem tisku nisem zasledil, da ne bi smel kupit recimo TV in unovčiti 25% popust. To zna biti dejansko uporabno!

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.567
3.936
113
Če se ti ne zgodi tako kot 2x meni, ko sem dobil 25% popusta za Interspar potem pa dražjih izdelkov slučajno tisto obdobje niso imeli v nobenem Sparu (niti televizorjev, niti bele tehnike in niti nepotrošne računalniške opreme tiste dva dni ni bilo)

Gox

1.200. registrirani uporabnik
24. sep 2007
1.979
71
48
44
www.citroenar.com
Si imel nesrečo ... da nisi dobil robe ... je pa tako, da ljudje samo čakajo kdaj bodo kuponi. In takrat se odpravijo v trgovino po TV, štedilnik, pralni stroj ... in ker se te zadeve nima masovno na zalogi, se zna zgodit da tudi zmanjka, če ne prideš med prvimi.

V tistih dnevih ko so kuponi, se kar pozna pri obisku trgovine. Večja gužva.

Ted

Guru
8. sep 2007
1.712
588
113
Sam sem kupil TV z 20% kuponom v Sparu. S popustom je bil resda najcenejši a je bila osnovna cena toliko višja kot pri konkurenci, da sem na koncu prišel skozi le 20-30 EUR ceneje. Problem je tudi pri ponudbi, tudi v največjih centrih imajo pri gospodinjskih aparatih in elektroniki le osnovne modele. Izbira v Mercator Tehniki je ponavadi bistveno večja tako da je nakup (z akcijskim popustom) tam verjetno bolj smiseln.