POPtv zahteval od T2 ukinitev časovnega zamika

teapot

Pripravnik
29. apr 2012
267
0
16
Linearna TV itak umira na obroke. Me prav zanima koliko oseb rojenih 1990+ sploh še prižge televizijo, da bi gledal nekaj kar ti drug servira (in diktira). Verjetno gledajo samo poneumljene resničnostne šove, pa še te z zamikom.

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Citat:
Uporabnik Mirko pravi:
Naj pocrka komplet pro plus produkcija vključno s 24ur.com pa se bo povprečje IQja v sloveniji v nekaj tednih dvignil za nekaj točk
smile-1.gif

Pol bo pa en od Jankoviæevih pingvinov spregovoril na nacionalki pa bo spet padu pod nulo
grin1.gif

Nazadnje uredil moderator:

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Znači kot stari video rekorder?
smile-1.gif

Samo v čem pa je fora da gledaš stara poročila, hehe.

Pa kaj jih to moti.

Moti verjetno še najbolj to, da tisti reklamni blok tebe ne doseže ampak ga preskočiš s 16x brzino
smile-1.gif

Recimo moja je prevrtela pri gledanju xfactorja vse reklame naprej in si prišparala 45min s tem! No sej ne da bi pri gledanju oddaje že tko vrgla proč 2h....

Al pa prideš s šihta ob 19:30 pa daš nazaj poročila pa gledaš cela...

Jaz recimo nisem mogel gledat nič, tudi če mi je blo interesantno. Ker sem po 1min reklam šaltal drugam in potem ostal tam pa pozabu da sem prej gledal nekaj drugega.... Poptv, National Geographic in Discovery majo za mene predolge reklame in jih ne morem gledat....

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Kaj je to neka huda znanost, da je ne moreš opisat? A ni zgoraj že nekdo opisal za kaj gre.

Poročila v živo ne moreš gledat brez reklam, je tak?

http://www.t-2.net/ponudba/televizija/casovni-zamik
Saj je tu opisano.

aja pa uporabno je še v primeru "uaaaa a s ga vidu kua je naredu staaaaari ej" pa te gledajo glupi, sam zavrtiš nazaj pa ponoviš sceno x-krat. Recimo kak crash ipd
Al pa če si na štartu MotoGP lih na skretu, maš na pavzo in se lahko v miru sproščujoče uščiješ al pa kraljevsko poserješ in nato v miru gledaš od začetka.....

erikson

Guru
25. avg 2007
22.772
6.550
113
S takimi odločitvami pravzaprav delajo v svojo škodo. Dvomim, da bodo zaradi tega dobili nove naročnike na Voyo.

Mogoče jih bo malo streznil skorajšnji prihod Planet TV. Sploh če bodo uspeli dobiti DVB-T.

zakon

Guru
16. maj 2008
8.834
854
113
toti Maribor
Ne vem no. Kaj smo mi res neki bureki. V tujini to vse lepa laufa, samo pri nas ne. Me zanima kaki zakon imajo popovci za ozadje. Časovni zamik ni nič drugega kot prestavitev časa ogleda.

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.208
3.831
113
Bolj kot za reklame se gre za Voyo in (ne)prodajo le tega. La kdo pa bi za nekaj kar ima na voljo brezplačno pri svojem operaterju še plačeval pro plusu 5 eur na mesec, in to samo za dva kanala.

Sicer pa njihove lovke očitno sežejo tudi do partisa: za ženo sem namreč redno nalagal nadaljevanko "larina izbira". Dolgo časa so redno gor prihajali vsi deli, potem pa je kakšen mesec nazaj vse izginilo, vključno z vsemi starimi torrenti. Čez kakšen teden se je nato pojavilo še par delov, potem je pa tudi izginilo. Med samo serijo sicer intenzivno reklamirajo voyo, z sloganom "ste zamudili ta del - poglejte si na voyo.si"

In rezultat vsega skupaj: žena je nehala gledati, saj je pogostimi in dolgimi reklamnimi bloki (+da so vmes še poročila) zadeva negledljiva.

GrandFelix

Fizikalc
15. feb 2011
1.453
0
36
Ampak pri pregledu za nazaj je še vedno možnost, da bo kdo pogledal reklame, kot pa zdaj, ko se pa ta možnost zmanjša na 0. Gledanje za nazaj je lahko samo v njihov plus in plus oglaševalcev.... Bebci

uncle_sam

broker
25. sep 2007
3.267
1.772
113
40
Ojoj bedaki so...

Na časovni zamik sem se ful navadu, kot ste že eni napisali, ne rabiš gledat kdaj točno prideš domov, kdaj morš na WC, kdaj greš delat sendvič in iskat čips
cool-1.gif

Prvo naj začnejo pri sebi...reklam bo kmalu 50:50 na vsebino...imajo neko oddajo 1 uro in ravno lepo skoz prideš, če začneš gledat z 20 minutnim zamikom...
Druga stvar je, da če vem, da je včeraj bil kak dober film, si zavrtim nazaj in ga pogledam...če se to ne bo dalo, ga pač ne bom pogledal in ga cuknu iz neta...kot je nekdo reku, je vsaj mini možnost da pogledam kako reklamico vmes..
Po eni strani recimo da jih razumem...in pol je še možna Salomonska rešitev, da časovni zamik ostane in pač naredijo tako, da če gledaš zamujen film/odajo se med ogledom ne da hitro vrtenje naprej in pač nebi mogu preskakovat reklam...v "realni" čas bi se pa lahko vrnu samo po ogledu...

GrandFelix

Fizikalc
15. feb 2011
1.453
0
36
Citat:
Uporabnik uncle_sam pravi:
Ojoj bedaki so...

Na časovni zamik sem se ful navadu, kot ste že eni napisali, ne rabiš gledat kdaj točno prideš domov, kdaj morš na WC, kdaj greš delat sendvič in iskat čips
cool-1.gif

Prvo naj začnejo pri sebi...reklam bo kmalu 50:50 na vsebino...imajo neko oddajo 1 uro in ravno lepo skoz prideš, če začneš gledat z 20 minutnim zamikom...
Druga stvar je, da če vem, da je včeraj bil kak dober film, si zavrtim nazaj in ga pogledam...če se to ne bo dalo, ga pač ne bom pogledal in ga cuknu iz neta...kot je nekdo reku, je vsaj mini možnost da pogledam kako reklamico vmes..
Po eni strani recimo da jih razumem...in pol je še možna Salomonska rešitev, da časovni zamik ostane in pač naredijo tako, da če gledaš zamujen film/odajo se med ogledom ne da hitro vrtenje naprej in pač nebi mogu preskakovat reklam...v "realni" čas bi se pa lahko vrnu samo po ogledu...

Potem me naj pa še plačujejo za gledanje reklam....

I

Izbrisan uporabnik #488

Ja, saj to je najbolj noro npr. na rtvslo.
Plačuješ nemarni prispevek, potem pa moraš še reklame gledati.

Poptv je postal popolnoma negledljiv, same reklame, filmi trajajo res cel večer
smile-1.gif
obupen program, ne vem če bo to dolgo še delovalo v takšni obliki.

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Digitalna TV je itak nateg nad nategi. V starih časih si lahko posnel, kar si hotel, imel 10 TVjev v hiši, uporabljal PIP... Ni bilo sporeda na ekranu (ki sedaj dela, kadar dela), slika je bila malo bolj grahasta in to je to.
Vsi ti arhaični bombončki sedaj, z novo tehnologijo, odpadejo. Glavni cilj tega je, da nas majo še malo bolj na štriku, ki ga krajšajo do onemoglosti, vse s ciljem vsiljevanja higienične čistoče, lepih in dišečih fantkov, ki jih imajo deklice rade, predvsem tiste, ki so načeloma pridne miške, ko grejo v lov, pa postanejo valkire. Za zamik mi niti ni toliko, rad pa bi PIP ter 4 TVje brez dodatnih kišt. To je mission impossible, tudi če bi bil pripravljen plačat.

V čem je štos nove, "boljše" tehnologije, če mi jemlje osnovne stvari starega, slabšega sistema?

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
pa saj to je bilo pred štartom jasno da plačljive TV pač ne gredo v promet...
kar se tiče ostalega pa je itak popolna jeba sam gledam še tako ali tako samo nemške programe, med reklamami pa se do hladilnika sprehodim
cheer.gif

uncle_sam

broker
25. sep 2007
3.267
1.772
113
40
Mislim, da zanč so zmagali s Poslednjim samurajem...ob 20h prvi del filma...pol vecerni 24 ur, pol drugi del filma..in ko sm se komej malo pomiru kaki drek je ta vecerni 24 ur pride jackpot in pol 3. del filma ki se je pomoje koncal ob fuckin 1h ponoci (ne vem, kdaj se je ker sm obupal in sel spat)...in pogledal naslednji dan z zamikom
wink-1.gif

GrandFelix

Fizikalc
15. feb 2011
1.453
0
36
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Ja, saj to je najbolj noro npr. na rtvslo.
Plačuješ nemarni prispevek, potem pa moraš še reklame gledati.

Poptv je postal popolnoma negledljiv, same reklame, filmi trajajo res cel večer
smile-1.gif
obupen program, ne vem če bo to dolgo še delovalo v takšni obliki.

Plačevanje sem imel v mislih samo za oddaje, ki jih gledam za nazaj in, če gledam vmes tudi reklame. Med samim "rednim" programom pa naj imajo zaradi mene skos reklame, mi dol visi, itak sami zgubljajo gledalce.... Mi je pa jasno, da jih morajo imet, saj od tega živijo, samo vse v mejah normale....

Kar se pa tiče reklam na RTV je pa itak polom, da večjega nebi moralo bit. Plačaš, da ti vmes nabijajo reklame med F1 itd.
smile-1.gif

jekleni

Guru
1. avg 2007
2.536
856
113
Morda jih pa moti merjenje gledanosti. Ker tam, IMHO, merijo na vzorcu, kaj (kateri kanal) ta hip predvajajo na TV. Ali gledajo ali ne, ni bistveno. No, in če vse gledaš od operaterja namesto na POP TV, bo Nielsen ugotovil gledanost POP TV 0 - pa četudi tam (na merilnem mestu) vestno in disciplinirano gledajo celoten program z reklamami vred. Manjša gledanost (programa) pa pomeni nižjo ceno (reklam).

Če to drži, pomeni da je znaten del vzorčenih gospodinjstev vklučil to storitev in jim je v zadnjem času gledanost upadla. (Da bi gledanost upadla zaradi slabega programa, ni verjeti, ker bi sicer že davno vsi prodali televizije.)

kritiknov

Pripravnik
16. apr 2012
59
5
8
Zakaj gledati TV?
-porčila - gledamo in poslušamo samo slabe novice
-filmi - stari
- nadaljevanke in resničnostni šovi - poneumljanje
- izobraževanje - ga praktično ni