Popravilo gojzarjev - tema

gustav

Pripravnik
17. mar 2011
478
2
18
Zg. Gorenjska
Zdravo,

v spominu imam eno temo na alterju, kjer je bila debata o menjavi podlatov na gojzarjih. Zgleda sem res smotan ampak teme ne najdem. Pomoč?

Hvala.
nahrung002.gif

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
Jaz drugace enega res dobrega cevljarja poznam iz S LJ, ampak me je nazadnje zajebal, ukradel nekaj iz ruzaka, ko sem mu dal menjati zadrgo in tega p.edra ne priporocam. Je sicer odlicen, ampak kot kaze en navaden pezde, kradljivec. Tipicen slovenc.

jetamp

Fizikalc
5. sep 2007
3.536
72
48
Kranj
Sodelavec jih je nesel v trgovino kjer jih je kupil oni so pa poslali v obnovo v Nemčijo. Pride pa 80€, če te zanima se lahko pozanimam kaj več. So pa taki gojzarji bili s popustom 400€.

gustav

Pripravnik
17. mar 2011
478
2
18
Zg. Gorenjska
Hvala vsem.

Gojzarji so Alpina, del carinske uniforme. Foter jih je letos vzel iz omare - NOVE - pa so podplati praktično po par metrih razpadli.

Škoda mi jih je ker so drugače super, to je tudi razlog da so bili skoraj 10 let v škatli, foter namreč še vedno nosi prejšnje-isti model. So zadnji Alpinini ki jih je dobil, naslednji so bili že neka italijanska roba, ki niso bili dobri niti za v skladišče...

Slikam situacijo ob priliki. Poklical bom v Alpino pa da vidimo...

asteliks

Fizikalc
5. mar 2013
1.446
99
48
Ženi je poškodovala plodplate na pohodnih čevljih (Planika). Poklicala v tovarno, in so ji za zmerno ceno zamenjali. Probaj še ti poklicati v tovarno.
LP

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
Citat:
Uporabnik mr_ pravi:
Kja pa ti je vzel? In zakaj si sploh imel nekaj vrednega noter?

Nic taksnega, bolj sentimentalna vrednost, pipec sem imel notri tako kot v vsakem izmed stirih ruzakov in avtu. Vedno pride prav, ce ne drugega za konzervo odpreti ali nohte postrici...mah brezveze.. [cenzura]

A lahko nalimas sliko ali poves kaksen je gojzar za 400eur s popustom? Ker toliko pridejo plastike oz. kombinacija za na everest (-60C)
smile-1.gif

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.654
450
83
Citat:
Uporabnik gustav pravi:
Zdravo,

v spominu imam eno temo na alterju, kjer je bila debata o menjavi podlatov na gojzarjih. Zgleda sem res smotan ampak teme ne najdem. Pomoč?

Hvala.
nahrung002.gif
Jaz sem spraševal. In našel.
V Ljubljano sem nesel v "ključek" . http://www.kljucek.si/popravilo_obutve.php
Gojzarjem so menjali podplat. Sem pa zdaj zadovoljen. Prvo poslikaj in jim pošlji slike. Pa bodo povedal, se na tvojih da ali ne da.

LeQuack

Guru
26. avg 2007
7.094
3.596
113
41
Lj
Jaz ponavadi sem nosim čevlje popravt, sicer pa izdelujejo tudi neke svoje čevlje za ples in podobno:
http://www.peta-si.com/podjetje.html

Nazadnje sem dal 6€, da mi je popravil na notranjem delu pete, kjer se mi zmeraj strga tisto blago. Za 2 para skupaj je bilo 12€.

jetamp

Fizikalc
5. sep 2007
3.536
72
48
Kranj
Citat:
A lahko nalimas sliko ali poves kaksen je gojzar za 400eur s popustom? Ker toliko pridejo plastike oz. kombinacija za na everest (-60C)
To je verjetno vprašanje namenjeno meni. Ne vem kakšni so gojzarji za 400€. Vem pa da jih je uporabljal v Himalaji. Ni pa nek plezalec in ni šel z njimi na Everest.

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.654
450
83
Citat:
Uporabnik LeQuack pravi:
Jaz ponavadi sem nosim čevlje popravt, sicer pa izdelujejo tudi neke svoje čevlje za ples in podobno:

Nazadnje sem dal 6€, da mi je popravil na notranjem delu pete, kjer se mi zmeraj strga tisto blago. Za 2 para skupaj je bilo 12€.
V tvojem popravilu in popravilu iz te teme, je ogromna razlika. V popravilo petk ali menjava podplatov na gojzarjih je skupnega samo to, da se oboje da na noge.
smile-1.gif

LeQuack

Guru
26. avg 2007
7.094
3.596
113
41
Lj
Citat:
Uporabnik lanos pravi:
Citat:
Uporabnik LeQuack pravi:

V tvojem popravilu in popravilu iz te teme, je ogromna razlika. V popravilo petk ali menjava podplatov na gojzarjih je skupnega samo to, da se oboje da na noge.
smile-1.gif

Sem dal tudi že podplate popraviti sem. Sicer če izdelujejo svoje čevlje bi si mislil, da znajo tudi podplat popraviti najbrž?

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.654
450
83
Citat:
Uporabnik LeQuack pravi:
Citat:
Uporabnik lanos pravi:
Citat:
Uporabnik LeQuack pravi:

smile-1.gif

Sem dal tudi že podplate popraviti sem. Sicer če izdelujejo svoje čevlje bi si mislil, da znajo tudi podplat popraviti najbrž?
na svojih.
Sej je vseeno. V Slo sem našel enega in pol. Drugi je rekel, da na gojzarjih ne bi menjal. Pa sem preiskal ogromno