Škoda na pohištvu države ne zanima in je niso niti ocenjevali in je niti ne bodo poskušali povrniti! Ocenjevali so samo škodo na objektih( stene,tla,okna,vrata).Prodam racun za spalnico in kuhinjo.
Na racunu bo vase ime in ds
Sarkazem....
Škoda na pohištvu države ne zanima in je niso niti ocenjevali in je niti ne bodo poskušali povrniti! Ocenjevali so samo škodo na objektih( stene,tla,okna,vrata).Prodam racun za spalnico in kuhinjo.
Na racunu bo vase ime in ds
Sarkazem....
Kako pa naj vzostavim nujne bivanjske razmere brez spalnice pa kuhinje, katero je poplava napojila, ali pa celo odnesla?Škoda na pohištvu države ne zanima in je niso niti ocenjevali in je niti ne bodo poskušali povrniti! Ocenjevali so samo škodo na objektih( stene,tla,okna,vrata).
To niso napletali novinarji, temveč kar SDS-ovci.Sicer pa zakaj imam v spominu, da so novinarji opletali da je Boštjančič nasel denar za sodno palačo v rezervi za placilo naravnih katastrof.
Ker v 2023 pa v Slo rea ni bilo nobene natavne katartrofe,kar pa je bilo, je pa ze vse sanirano in poplavabo
Ko smo mi klicali takrat ko smo prejeli teh 20% ni nihče omenil 40% vrednosti računa. Razumljeno je bilo da bo pač krito do vrednosti, kolikor bo pač morda še nakazil v bodoče.20% je bilo nakazanih v predplačilu s strani FURS
40% investicije v obnovi krije država iz teh nakazanih sredstev. To je povedal možak na 114.
Kako pa naj vzostavim nujne bivanjske razmere brez spalnice pa kuhinje, katero je poplava napojila, ali pa celo odnesla?
Naj spim v spalki na parketu v spalnici.
Ah ta nasa drzava
To je najbolj gnila vlada odkar se na tem območju govori slovenski jezik! Gnila do konca!Ko smo mi klicali takrat ko smo prejeli teh 20% ni nihče omenil 40% vrednosti računa. Razumljeno je bilo da bo pač krito do vrednosti, kolikor bo pač morda še nakazil v bodoče.
Glede na to, da za poplavno varnost ne bo narejeno nič še leta, je velik vprašaj, če je smiselno karkoli obnavljat.
In ja sveto so nam tredili da peč ni vključena. Zgoraj je info da je.
Pod črto totalno amatersko!
Ko smo mi klicali takrat ko smo prejeli teh 20% ni nihče omenil 40% vrednosti računa. Razumljeno je bilo da bo pač krito do vrednosti, kolikor bo pač morda še nakazil v bodoče.
Tole za 1x:Ali pisne verzije pogojev ni nikjer? Nisem nič iskal, ker tale tema je trenutno pri nas malo na stranskem tiru.
Očitno smo pri nas iz drugega planeta, ker se je vnašalo na lokaciji direkt preko prenosnika.Sicer pa tista cifra iz AJDE je kar nekaj. Niti slučajno pa jim ni na misel prišlo, da bi vnašali na lokaciji.
En prenosnik z internetom je za lokalno občino očitno oprema iz drugega planeta.
Pri nas so vnašali na papir - kot v Jugi! Dobili nismo pa še nič!Očitno smo pri nas iz drugega planeta, ker se je vnašalo na lokaciji direkt preko prenosnika.
Na slovenskem je gospodar srbijanc,korupcija in budale!T' Rdeč levičarji: Na Slovenskem smo mi gospodar!
In koliko ji je dalo prav in koliko jim daje prav!
Še dolgo bomo zaradi njih kri scal!
Kriv je IJJ. Če ga ne bi bilo, ne bi bilo tudi ovc!
Tisti kateri so/smo na seznamu za selitev ne bobijo nič.Pri nas so vnašali na papir - kot v Jugi! Dobili nismo pa še nič!
Mi smo na seznamu za 20% pa še nismo dobili...Tisti kateri so/smo na seznamu za selitev ne bobijo nič.