Ponovno prenosnik Hofer; Da/Ne?

laser

Pripravnik
9. okt 2007
442
3
18
Nadaljujem temo o Medion prenosniku. Zanima me če ga je sedaj kdo kupil ali že prej z OS z windows 8. Namreč jaz sem ga kupil v soboto ko odprem škatlo pogledam prenosnik spodaj in odprem nikjer nobene nalepke glede Windowsa 8 bil pa je prednaložen. Kdor ga je kupil ali imate kako windows nalepko ? klical sem na Microsoft kjer so rekli da nalepka mora biti samo ključa ni več zraven kjer je sedaj v BIOS-u da se ve da je licenčni windows in da moram zahtevati ga od njih. Pravim prav samo sem pa že prej klical na Medion tehnično podporo, kjer so mi zatrdili da jih nič več ne dajejo gor od kar je win 8. Baje da so moj e-mail poslali v Nemčijo jim da oni vidijo kaj in kao še naknadno sem včeraj jim moral poslati vse podatke in pa slike celega prenosnika od spodaj in pa z notranje strani kako zgleda + tega moj naslov
smile-1.gif
. Danes ni še nobenega odziva. Mal mi je čudno da tud ko sem že prej kupoval prenosnik pri njih da je bila baterija zunaj in tudi v navodilih je napisano da jo moraš vstaviti pri tem pa je bila že vložena v prenosnik, da ni kdo že kaj brčkal z njim.

Nazadnje urejeno:

laser

Pripravnik
9. okt 2007
442
3
18
To je že res kar praviš, samo na Microsoft Slovenija je rečeno kot sem napisal v zgornjem postu. Kako vi prodajate prenosnike ? so popolnoma brez microsoftovih nalepk tako spodaj kot zgoraj prenosnika?
Lp

krimec

Majstr
7. maj 2011
3.830
139
63
Čisto nov HP mobile workstation, priloženi vsi mediji za Win 7 in Win 8 .
Ravno tako je kolega iskal licenčno nalepko in dobil odgovor z Microsofta in HP, da je ključ v Biosu in nalepk ni več.

Mare2

Guru
18. avg 2007
5.014
-1.287
113
Brlje, kar se tiče garancije, kje pa imajo Hofer servis v Sloveniji? Že zaradi DVD predvalajnika, če crkne, čakaš 1 mesec da dobiš nazaj. Včasih je bilo tako.
smile-1.gif

jesen

Pripravnik
18. okt 2010
572
6
18
Moj odgovor je Da. Razlogov pa je kar nekaj,prvič je kompleten glede softwera,zanimivo da slovenski jezik ni zanemajen (slo navodila,slo windowsi,itd),obnovitev kompleta mačji kašel,tudi gonilniki,posodobitve kar tečejo,tri leta garancije,sprejemljiva cena. Pa še ena zanimivost,ki jo lahko preverite sami,na bolhi preverite koliko je na prodaj medion prenosnikov ali namiznih računalnikov (prenosnikov je skupaj na prodaj 1700 kosov,od tega medion manj od 5 kosov - če so prodajalci prav sortirali oglase pod prenosni računalniki,kar bi lahko tudi pomenilo,da so uporabniki z kupljeno robo povsem zadovoljni.

jesen

Pripravnik
18. okt 2010
572
6
18
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
in bolha je merilo?

Zakaj merilo,samo ena izmed informacij,ki daje nek pogled,razmišljanje o stvari. Lahko da je napačno,ampak sam gledam tako,da se robe,ki mi dobro služi,zelo redko znebim,sranja pa takoj,ko to ugotovim (ponavadi prepozno).

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
?
ja sorry ker je HOFER uber OH in SPLOH, grem klicat Harvey in Big Bang, da skupaj vsi zapremo in se klanjamo HOFERju, za teh 20 kosov, ko bodo imeli na zalogi.

rolleyes-1.gif

P.S.

TO JE NOVO drugače, malo poglej specifikacije.

Nazadnje urejeno:

brunobruno

Fizikalc
3. feb 2012
2.146
50
48
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
sorry nimamo poceni.

razen tole:

http://www.comshop.si/shop/RaC...0TA_32GB-115778

Vaša cena: 383,14 €
Spletna cena: 399,90 €
Dobavljivost: Na zalogi
Se strinjam, da niste poceni (sploh logitech pri vas ni poceni).

Ps: jaz mediona ne bi kupoval (bi raje tega asusa, po hitrem pregledu imajo tudi v tujini tega asusa za isto ceno kot v comshopu). Imam doma acer-ja pa ga tudi ne bi več kupil, nakar sem s starejšim HP-jem veliko bolj zadovoljen, čerpav ima slabši procesor, zaslon,...

Nazadnje urejeno: