Nadaljujem temo o Medion prenosniku. Zanima me če ga je sedaj kdo kupil ali že prej z OS z windows 8. Namreč jaz sem ga kupil v soboto ko odprem škatlo pogledam prenosnik spodaj in odprem nikjer nobene nalepke glede Windowsa 8 bil pa je prednaložen. Kdor ga je kupil ali imate kako windows nalepko ? klical sem na Microsoft kjer so rekli da nalepka mora biti samo ključa ni več zraven kjer je sedaj v BIOS-u da se ve da je licenčni windows in da moram zahtevati ga od njih. Pravim prav samo sem pa že prej klical na Medion tehnično podporo, kjer so mi zatrdili da jih nič več ne dajejo gor od kar je win 8. Baje da so moj e-mail poslali v Nemčijo jim da oni vidijo kaj in kao še naknadno sem včeraj jim moral poslati vse podatke in pa slike celega prenosnika od spodaj in pa z notranje strani kako zgleda + tega moj naslov
. Danes ni še nobenega odziva. Mal mi je čudno da tud ko sem že prej kupoval prenosnik pri njih da je bila baterija zunaj in tudi v navodilih je napisano da jo moraš vstaviti pri tem pa je bila že vložena v prenosnik, da ni kdo že kaj brčkal z njim.
Nazadnje urejeno: