Imam kar nekaj Medion izdelkov, in moram priznat da ze nekaj let kupujem samo od njih. Pred 6 leti sem kupil prenosnika, katerega sem dobil za 500 evrov ceneje napram konkurenci s podobnimi specifikacijami. Mimogrede, prenosnik se vedno deluje b.p. Kasneje sem kupoval Medion predvsem zaradi garancije. Imam dobre izkusnje z njimi, in sploh ni potrebno vsako stvar nositi nazaj v trgovino, saj pride kurirska sluzba na dom po izdelek. Vcasih se dobi kaj dobrega tudi s kuponi ali na razprodajah. Ne delam reklame za Medion, ampak se mi zdi totalno brezveze dati za izdelek 50 ali vec evrov samo zaradi znamke, poleg tega pa se doplacati za dodatno garancijo, kjer te olupijo se za dodatnih 50-100 evrov, ceprav te iste znamke v tujini ponujajo 2 leti osnovne garancije, pri nas pa le eno leto. Zakaj je tako mi ni jasno, vendar nisem toliko bogat, da bi kupoval precenjeno robo. Vem da so nekateri imeli slabe izkusnje z njihovimi izdelki, pa to se vedno ne pomeni da je vsa njihova roba zanic. Kupujte karkoli vas je volja ce imate denar in se radi preseravate z znamkami.
Mimogrede, Medion se je pri nas prodajal tudi pri drugih trgovcih, zakaj pa kasneje niso vec prodajali mi pa ni jasno.