ponoči mravljinci v rokah

B81

22. jul 2007
36.891
10.461
113
Ne. Bodi srecen, da ne rabis iskat pomoci drugje, ker je zdravstvo pac taksno kot je.
Potem pa ko bos srecen, se ne vtikuj v stvari ki te nic ne brigajo.

joejoe

Pripravnik
30. dec 2007
812
1
16
Kiropratkiki so zares lahko še bolj škodljivi kot homeopati. Slednji te vsaj pustijo počasi (ali hitro) umret, prvi pa ti vmes še kak živec na silo razsujejo, al pa kar hrbtenjačo.

Fizioterapevt je poklic, kiropraktik je ... nekateri so vsaj neškodljivi...

B81

22. jul 2007
36.891
10.461
113
Ne seri. To se je pri nas zgodilo z enim japoncem, ki je potem spizdil... tak da ne na pamet.

shift

Guru
20. jul 2007
9.894
2.279
113
za šankom
kiropraktika je v modernem svetu priznana iz strani uradne medicine.v bolnišnicah po razvitem svetu je kot zdravstveni delavec zaposlen tudi kiropraktik

jaka6

Fizikalc
7. avg 2007
1.302
9
38
Družmirje
Citat:
Uporabnik jolko pravi:
kiropraktika, ni to v isti domeni kot homeopatija?

Kiropraktika je sistem, ki je prišel iz Kanade. Drugače pa bi to moral znati sklepne manipulacije vsak terapevt. Zgodi se, da se sklep nekoliko premakne v ležišču. Najraje so to mali zdrsi v hrbtenici. Nobeno zdravilo ti ne more tega premakniti nazaj, to ti lahko naredi le nekdo, ki ve kaj dela, pa kakorkoli mu rečeš. Meni je najbolj smešno, ko kdo reče da ga boli naprimer komolec, pa mu jaz svetujem, da gre do Carke. Pa pravi eh ne, se ne upam, se mi lahko kaj zgodi, bom raj počaku, da bom šel na rentgen al pa na ct. Potem čaka 3 tedne na rentgenu se pa itak nič ne vidi, pa mu reče zdravnik, če ne bo čez 2 tedna minilo pa nej pride nazaj. Pri enem terapevtu pa to rešiš v 20 minutah.

jolko

Fizikalc
17. maj 2010
3.164
1
36
No, saj če Apollo8 in družba na protestirajo, je stvar verjetno tipi topi. Samo še ZZZS mora "potegniti".

dejvi

Fizikalc
30. avg 2010
1.324
0
36
maribor
karpalni ali vratna, če ti občasno kaj zleti iz roke (lažje stvari),da nimas občutka pol je karpalni,lp

Nazadnje urejeno: