Verjetno spiš v takem položaju, da ti zaspijo roke. Dokler se to ne dogaja podnevi, ko se gibaš, je vse ok.
Citat:
Uporabnik bigMIKE pravi:
Za začetek vsem "zategnjencem" svetujem da opazujejo svoje težave tudi ko so rahlo okajeni... Če težave zginejo je psiha.
Probejte tud kdaj na kakkšno masažo al pa k kiropraktiku, ni hudič da bi kje mal poknl in se stvari postavijo na svoje mesto.
Drgač pa je ena fora, da z "gluho roko" daviš svojega purana in je filing tak k da ti ga "nekdo drug"
Sami znalci,ja! Šišaš,briješ, zube vadiš...Citat:
Uporabnik shift pravi:
sami znalci.če bi zdravniki vse po vrsti pošiljali na mr in slikanje skeleta in emg bi bila zdravstvena blagajna prazna že janurja.20 postov pa 20 različnih diagnoz.nehajte Housa gledat.če roke drevenijo med spanjem je to posledica položaja rok.ko bodo roko drevenele med opravili in v normalnem položaju potem je čas za obisk zdravnika pa še to bo v 98% kriva vratna hrbtenica.
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Sami znalci,ja! Šišaš,briješ, zube vadiš...Citat:
Uporabnik shift pravi:
sami znalci.če bi zdravniki vse po vrsti pošiljali na mr in slikanje skeleta in emg bi bila zdravstvena blagajna prazna že janurja.20 postov pa 20 različnih diagnoz.nehajte Housa gledat.če roke drevenijo med spanjem je to posledica položaja rok.ko bodo roko drevenele med opravili in v normalnem položaju potem je čas za obisk zdravnika pa še to bo v 98% kriva vratna hrbtenica.
Ne, ne gledam Housa, ne postavljam diagnoz, govorim iz lastnih izkušenj! Drevenijo mi cele roke, imam dokazane težave z vratom. A si mi fouš za slikanje skeleta in MR? Mogoče ti bo bolj jasno, če ti povem, da se je na to čakalo skoraj štiri mesece, toliko, kolikor sem zaradi hrbta tudi na bolniški!
Do zdaj mi je pomagala samo Arcoxia 120mg, ki pa jo jemlješ lahko samo 7 dni....
Citat:
Uporabnik yahel pravi:
sicer tega pri sebi nisem povezoval s phiho ampak mater lahko bi tudi bilo.... ampak verjetno ni.
Pri meni se je to pojavljalo kadar sem ležal na hrbtu, zgleda se je takrat delno zaprl dovod določene žile, ker je bila roka takrat precej bolj hladna od druge, pa mravljinci seveda. Potem sem se pa obrnil na bok in je začela kri dotekat v roko in počasi nazaj oživljat.
Ampak pri tebi je verjetno drugače.
Na tvojem mestu bi razmislil o kakem kiropraktiku, lahko da imaš kaj s hrbtenico in tam prekinja živec ko ležiš.
Citat:
Uporabnik shift pravi:
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Repliciral si meni, tudi sama vsebina odgovora je taka, tako da se ne vadi sedaj!