pomoč pri iskanju in nalaganju map

Zdravko

Zelenc'
21. apr 2008
12
0
1
Sem uspešno naložil karto Evrope in "hvala bogu" povozil AdriaROute. Mi zdaj ne kaže cest v SLO.... Kako bi odinstaliral tisto kar je preveč iz P1i. (A sem budala!!!).

Zdravko

Zelenc'
21. apr 2008
12
0
1
Uf, me zaje....!!!! Če z MapSource naložim karto Evrope, potem nimam več AdriaRoute na P1i in obratno! Kako bi oboje naložil in bi delovalo hkrati?

Hvala za odgovore!

kingo

Pripravnik
10. maj 2008
579
21
18
Zakaj nič ne preberete še kaj. Inštaliraj prvo in potem spremeni file v gmappsup1, -2.

Zdravko

Zelenc'
21. apr 2008
12
0
1
Ali lahko malo bolj konkretno prosim!! V datoteki gmapsupp.unl na spominski kartici telefona imam vpisani kodi map AdriaRoute in CityNavigator eno za drugo kot je na tem forumu povedano.

Hvala!

Primus

Fizikalc
23. avg 2007
1.721
84
48
Osrednje Slovenska
1drv.ms
30 sporočil na tem forumu imaš in večino časa se dereš (če slučajno ne veš: velike črke pomenijo vpitje), zahtevaš, jadikuješ. Daj se malo zberi, preberi tudi kak star post in še od tam črpaj informacije.

Sicer je pa ravno pred par dnevi Snecer razložil to, kar tokrat sprašuješ.

leni

gps navigator
17. avg 2007
1.549
0
36
S46.2296732 V14.5190865
www.sajko.com
Ne samo dretje, tukaj si da bi dobil pomoč, ampak ti jo ZAHTEVAŠ, ali morda misliš da so tukaj ljudje plačani da odovarjajo takim kot si ti. Ne samo da nisi prebral NIČESAR kar je napisanega v drugih temah, ti odločno odklanjaš da bi še kaj prebral drugega kot le tisto kar si zahteval. V navvodilih o mapsourcu je VSE DETAJLNO napisano kako se mapsource uporablja (to velja tudi za Zdravka), obstaja tudi tema kako naložiti karte kjer ti spet detajlno piše kako se naložijo karte ki niso čisto legalne. Ampak ne ti ZAHTEVAŠ da ti še pošiljamo karte da te prosimo da naredi tako in tako.... Če si čist friđšen za računalnikom potem erjetno znaš tudi kabel ven potegnit iz vtičnice, no če znaš to potem znaš tudi računalnik zapakirat nazaj v škatlo in nesti nazaj trgovino, ker računalnik NI ZATE, vsaj toliko časa ne dokkler se ne boš naučil obnašati. Res da smo v virtualnem svetu in da te noben ne more dobesedno po jeziku, ampak to če ne pomeni da lahko delaš kar hočeš. To NI TVOJ forum, pravno gledano je forum od administratorja ki ga tudi vzdržuje, dejansko pa je forum NAŠ od vseh uporabnikov, zato te imamo pravico opozoriti na obnašanje, ki ni po normah tega foruma... Če bi rad bil zadirčen in bi rad špilal virtualnega frajerja, pojdi na kak forum kjer so sami mladiči ki se kosajo kdo je bolj in, ta del foruma pa opusti.

Torej ko si se registriral si verjetno prebral navodila za uporabo foruma, če jih nisi jih pojdi sedaj. In takoj ti bno marsikaj bolj jasno.
Tukaj se ne sprašuje po nelegalni opremi in niti se ne daje povezav do takšne opreme.
Zato pojdi v trgovino in kupi Garmin ki bo imel vse instalirano kar želiš.... če ti je škoda denarja, pa v bodoče PROSI ljudi za pomoč.

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.624
208
63
Kranj
Če ne znaš se nauči. Nismo mi tukaj učitelji. Pa nehaj se dreti.