Moj prvi (in drugi) poskus namestitve konektorjev na mrežni kabel ni bil uspešen. Pri prvi rundi so na testerju sicer vse lučke v pravem zaporedju gorele (na obeh straneh), vendar je bil prenos podatkov zelo počasen (če pa sem priklopil še kakšen podaljšek preko couplerja - testiranje - pa ni bilo nič). Glede na to sem domneval, da je konektor slabo pritrjen. V drugem poskusu je bilo enako oz. še slabše - tester je prižgal samo 2, 5, 6, 7, 8. Vizuelna inšpekcija pokaže, da konektorji niso niti naravnost niti do konca vrinjeni (prilagam sliko - na levi "tovarniško", na desni "ročno").
Sem mislil, da je postopek trotlzihr v smislu, da pravilno odrežeš, razporediš in stisneš. Vprašanje za koga, ki ima več izkušenj s tem: Je problem v kleščah (prešvoh?) ali konektorju (preveč lufta levo/desno, premalo ostra "rezila"?) ali kaj tretjega? Kabel je sicer trši (niso žičke).
Sem mislil, da je postopek trotlzihr v smislu, da pravilno odrežeš, razporediš in stisneš. Vprašanje za koga, ki ima več izkušenj s tem: Je problem v kleščah (prešvoh?) ali konektorju (preveč lufta levo/desno, premalo ostra "rezila"?) ali kaj tretjega? Kabel je sicer trši (niso žičke).