Zivjo,
do zdaj sem uporabljala razlicne telefone, najdalj sem imela Galaxy 5 (ki sem ga prodala, ker mi je dostikrat zablokiral ko sem ga najbolj rabila - pri klicih ali posiljanju smsov, torej cisto osnovnih zadevah) in pa old school Nokio E71 (nisem je prodala, ne
) ki mi je se vedno top telefon, samo zadnje case nagaja (baterijo filam vsak dan pa se kaksna malenkost se najde) in sem se odlocila, da je ocitno cas da menjam.
Sem pri Simobilu, tako da izbiram iz njihovega nabora telefonov.
S casom sem ugotovila, kaj mi pri telefonu najvec pomeni;
- baterija drzi vsaj dva-tri dni ob neki normalni porabi
- da ima push email in pregledovalnik worda (vsaj to!!),
- qwerty tipkovnica (na touch nikoli vec)
Po videzu mi je se najbolj vsecen Blackberry, zato me zanima koliko casa nekje priblizno zdrzi baterija? Sem ga testirala dva dni, pa nekako ne morem realno oceniti... Kot sem pa ze rekla, telefon uporabljam za mejle (pregledovanje, odpisovanje), klice, smse in mmse, pa internet pac. Android mi je sicer vsecna zadeva na telefonu ampak za moje potrebe je prevec vsega
iPhone je prelep, ampak na touch in se too much vsega, baterija se trosi (kolegi ga filajo vsak dan, come on??)..
Torej predlogi; kverti tipkovnica, trpezna baterija in push mail?
Hvala!!!!
do zdaj sem uporabljala razlicne telefone, najdalj sem imela Galaxy 5 (ki sem ga prodala, ker mi je dostikrat zablokiral ko sem ga najbolj rabila - pri klicih ali posiljanju smsov, torej cisto osnovnih zadevah) in pa old school Nokio E71 (nisem je prodala, ne
Sem pri Simobilu, tako da izbiram iz njihovega nabora telefonov.
S casom sem ugotovila, kaj mi pri telefonu najvec pomeni;
- baterija drzi vsaj dva-tri dni ob neki normalni porabi
- da ima push email in pregledovalnik worda (vsaj to!!),
- qwerty tipkovnica (na touch nikoli vec)
Po videzu mi je se najbolj vsecen Blackberry, zato me zanima koliko casa nekje priblizno zdrzi baterija? Sem ga testirala dva dni, pa nekako ne morem realno oceniti... Kot sem pa ze rekla, telefon uporabljam za mejle (pregledovanje, odpisovanje), klice, smse in mmse, pa internet pac. Android mi je sicer vsecna zadeva na telefonu ampak za moje potrebe je prevec vsega
Torej predlogi; kverti tipkovnica, trpezna baterija in push mail?
Hvala!!!!