Pomoc - predlogi pri izbiri, prosim!

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Zivjo,

do zdaj sem uporabljala razlicne telefone, najdalj sem imela Galaxy 5 (ki sem ga prodala, ker mi je dostikrat zablokiral ko sem ga najbolj rabila - pri klicih ali posiljanju smsov, torej cisto osnovnih zadevah) in pa old school Nokio E71 (nisem je prodala, ne
tongue-1.gif
) ki mi je se vedno top telefon, samo zadnje case nagaja (baterijo filam vsak dan pa se kaksna malenkost se najde) in sem se odlocila, da je ocitno cas da menjam.
Sem pri Simobilu, tako da izbiram iz njihovega nabora telefonov.
S casom sem ugotovila, kaj mi pri telefonu najvec pomeni;
- baterija drzi vsaj dva-tri dni ob neki normalni porabi
- da ima push email in pregledovalnik worda (vsaj to!!),
- qwerty tipkovnica (na touch nikoli vec)

Po videzu mi je se najbolj vsecen Blackberry, zato me zanima koliko casa nekje priblizno zdrzi baterija? Sem ga testirala dva dni, pa nekako ne morem realno oceniti... Kot sem pa ze rekla, telefon uporabljam za mejle (pregledovanje, odpisovanje), klice, smse in mmse, pa internet pac. Android mi je sicer vsecna zadeva na telefonu ampak za moje potrebe je prevec vsega
smile-1.gif
iPhone je prelep, ampak na touch in se too much vsega, baterija se trosi (kolegi ga filajo vsak dan, come on??)..

Torej predlogi; kverti tipkovnica, trpezna baterija in push mail?
Hvala!!!!

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.852
684
113
Kaj pa nakup nove baterije? Mene je neoriginalna baterija iz kitajske za Nokio E51 prišla manj kot 10€ s poštnino vred.
Po slabem letu uporabe še vedno normalno deluje in ima enako avtonomijo.

milos621

Pripravnik
29. apr 2008
913
10
18
Citat:
Uporabnik Tjasa pravi:
Zivjo,

do zdaj sem uporabljala razlicne telefone, najdalj sem imela Galaxy 5 (ki sem ga prodala, ker mi je dostikrat zablokiral ko sem ga najbolj rabila - pri klicih ali posiljanju smsov, torej cisto osnovnih zadevah) in pa old school Nokio E71 (nisem je prodala, ne
tongue-1.gif
) ki mi je se vedno top telefon, samo zadnje case nagaja (baterijo filam vsak dan pa se kaksna malenkost se najde) in sem se odlocila, da je ocitno cas da menjam.
Sem pri Simobilu, tako da izbiram iz njihovega nabora telefonov.
S casom sem ugotovila, kaj mi pri telefonu najvec pomeni;
- baterija drzi vsaj dva-tri dni ob neki normalni porabi
- da ima push email in pregledovalnik worda (vsaj to!!),
- qwerty tipkovnica (na touch nikoli vec)

Po videzu mi je se najbolj vsecen Blackberry, zato me zanima koliko casa nekje priblizno zdrzi baterija? Sem ga testirala dva dni, pa nekako ne morem realno oceniti... Kot sem pa ze rekla, telefon uporabljam za mejle (pregledovanje, odpisovanje), klice, smse in mmse, pa internet pac. Android mi je sicer vsecna zadeva na telefonu ampak za moje potrebe je prevec vsega
smile-1.gif
iPhone je prelep, ampak na touch in se too much vsega, baterija se trosi (kolegi ga filajo vsak dan, come on??)..

Torej predlogi; kverti tipkovnica, trpezna baterija in push mail?
Hvala!!!!

Nokia E5 ali E6?

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
@ Phillips; tudi sama sem razmisljala o nakupu nove baterije, ampak je tudi telefon ze bolj tak... no, pac cloveku pade na tla in ga ne nosis v etuiju, pa je hitro videt obrabljen, bo primeren za nadomestni telefon v torbici
smile-1.gif

@ milos; E5 sem testirala in mi gredo na zivce tisti otrocji smajliji v smsih, ki se jih menda niti izklopit ne da :roll: pa tudi oblika sama mi je ful poceni narejena, ko plasticna igraca.

Res sem cisto zmedena, ko gledam iPhone bi ga takoj (samo zato ker mi je res estetsko top), po drugi strani pa vem da bi bil bolj simpl telefon (robusten, pa s kvertijem) primeren za moje potrebe in nacin zivljenja
grin1.gif

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Če ti ni za android in veliko pišeš SMSe imam Nokio N97 mini za prodat
smile-1.gif

rabljeno, brezhibno + nekaj dodatkov ti prodam za 60€
1463908-BroditN97mini.jpg

Priponke

• 1463908-BroditN97mini.jpg
    1463908-BroditN97mini.jpg
    60,1 KB · Ogledi: 183

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Hmmm... Nimam namena kupit rabljenega telefona, bom pa vprasala sodelavko ce bi, ker vem da isce rabljenega pa tudi na qwerty
smile-1.gif
taka je kot na ta sliki?

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Če se vam ne mudi za nakup dajte počakat, nokia bo izdala nove modele med Q2 in Q3 2012 .Boljše , z več proca - močnejšim , ram , memory .