Pomanjkanje delavcev?

Fadil

pimpL
20. jan 2010
8.919
7.185
113
Sem slišal da imajo Štajerci dejansko probleme pri slovenskem jeziku. Praktično povsod berem, sma šla, boma šla itd... WTF
To se bere tudi v kakšnih bolj resnih zadevah in ne samo po forumih. Ne vem kako je bilo v osnovni šoli, pri slovenskem jeziku? Predvidevam da tudi učitelji tako govorijo...Jjebo vas Rudolf Majster.

Steve

Guru
13. avg 2007
9.960
1.840
113
To bo enako rekel vsak janez izven kotline, ko sliši žabarko zavijat in se afnat. Ne samo ode erekcija, še trajno erektilno disfunkcijo lahko fašeš

• Všeč mi je
Reactions: Spajky
I

Izbrisan uporabnik #20883

Sem slišal da imajo Štajerci dejansko probleme pri slovenskem jeziku. Praktično povsod berem, sma šla, boma šla itd... WTF
To se bere tudi v kakšnih bolj resnih zadevah in ne samo po forumih. Ne vem kako je bilo v osnovni šoli, pri slovenskem jeziku? Predvidevam da tudi učitelji tako govorijo...Jjebo vas Rudolf Majster.
abejžno.
Kaj pa ljubljanščina, dvojina in rodilnik? Pa famozna sve šle, sve bile in derivati, pri katerih mi gredo lasje pokonci?
bajdeuvej. Rudolf Maister je bil Kamničan. Za tvojega majstra pa ne vem.

ergo

Fizikalc
3. sep 2007
1.030
39
48
...pa tebi je ziher kaki štajerec babo n.ategno, pa si jezn na fse štajerce. Se bo bojše nič se ne sekiraj, sma šla mijadva čez hujše cejte...

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.472
5.001
113
Kdo je to temo speljal v drugo temo?
Te dni sem bil na sestanku z direktorjem enega od prehrambenih podjetij. Ta je brez strahu povedal, da je nekaterim bolj odgovornim delavcem v proizvodnji dal nekoliko boljše plače in jih sedaj zlahka pelje v smeri vizije podjetja. Postopoma odkrivajo z raznimi ukrepi tiste, ki kradejo in se jih znebijo z mehkimi ukrepi, ker je to v Sloveniji še zmeraj najlažje. Kdor pa misli, da je kolektivna pogodba maksimum, pa verjetno res težko dobi solidne delavce.

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.654
5.843
113

Daj nehaj no... A gledaš katero oddajo znane nedržavne televiszijske hiše. A tisto kwakanje ti pa je v redu? Me zanima potem če je SMA edin problem v narečjih?

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.654
5.843
113
Toš se tam precej potrudi v tej smeri. Pred domačim občinstvom mu gre precej bolj "po domače". Se pa ne da skriti dialekta pri njemu, to pa je res.

Fadil

pimpL
20. jan 2010
8.919
7.185
113
S tem vašim sranjem je prvi začel na TV glupi Jaka Šrafciger. Potem pa samo še navzdol: Javšnik, Zmago Batina...pa kuratz palac

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.654
5.843
113
Zanimivo, da pa mene ne moti, ne dolenjščina, ne prekmurščina, ne primorščina, ampak KWAkanje mi pa gre izjemno na živče...

• Všeč mi je
Reactions: Spajky