Polnilec akumulatorjev

shift

Guru
20. jul 2007
9.895
2.281
113
za šankom
hmm ja,zastopim da rabiš kable ko ti avto noče vžat,ga kresneš in šibaš po nov aku.da bi pa dofilaval aku v avtu oziroma vozilu,ki se uporablja vsakodnevno je pa nesmiselno,nafilaš dober aku ko je vozilo stalo dlje časa(npr. motor,čoln)

Zmago1

Pripravnik
30. nov 2010
881
4
18
sicer je offtopic a še najbolj paše sem: Kako hitro lahko radio ki špila na neki srednji glasnosti , 4 zvočniki, izprazni akumulator velikosti 45Ah?

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.765
3
38
ksz

Tist iz hoferja dela vec kot zadovoljivo, filam avto in skuter torej od malega pa do velkega pa cist vse lepo spila za 20eur.
Tisti ki jih je mogoce matrala prevelika napetost mogoce niso vedeli da avto fila z 14.4V ker jest visje napetosti nisem videl na tem polnilniku. Ima pa funkcijo hitrega polnjenja z malo vec napetosti kot standardno ja.
Pravtako tisti ki je napisal da prevec izpraznjen aku noce filat, ga priklopis na 12v da se zbudi in potem dalje z hoferjevim. prevec izpraznjene pa noce polnit zato ker jih smatra za unicene, sej to dela vecina pametnih polnilcev. no sej dalec od resnice tudi ni, ceprav ga lahko potem uporabljas se nevem koliko casa, ampak bolj je problem da ga ne uporabljas pa se kaksen ornk mraz sred gozda pa bo parkrat zavrtel in pocepnl.

Nazadnje urejeno:

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
983
113
Vincent, pravilno si se odločil
zmaga.gif

roCkY

Majstr
2. sep 2007
2.532
439
83
Dvomim. V SLO so bile, ko sem pred enim letom nazadnje kupoval cene konkurenčne pa še možakar (uvoznik) se je nepričakovano na vratih narisal in sva popisala material za hitre priklope. Po letu uporabe priporočam variante z indikatorjem napolnenosti. Ni pa bilo vsega na zalogi. Z eBay-a bi dobil nekaj dni prej. Sem pa vzel mislim da 4 in nekaj dodatkov. Na CETEK-ih so tako sedaj izven sezone vsi akumulatorji razen en avto, ki se redno vozi. Bistvo je, da pogreješ nato gre štarter takoj na polno... Acu ima vedno polno moč za zagon.
Sicer pa je prvi CETEK bil nabavljen pred kakimi 7+ leti precej po naključju v lokalni trgovini na predlog prodajalca.