V bistvu so zadeve take. Želja je iti iz Slovenije. Zdej kar nekajkrat sem bil v Londonu, trenutno imam tam tudi kar nekaj znancev ter punco. V Londonu mi je problem le v tem, da je dejansko zabito do amena, stanovanj ni, če pa že se pa ne vem kolk folka baše v mini stanovanju, cene ogromne za stanovanja in storitve. Sem pa presenečen glede na plače in standard, da so cene v trgovinah enake kot pri nas (osnovna živila celo cenejša kot pri nas). Ostalo še gre skoz...
V Varšavi še nisem bil, neki si načrtujem da bi šel septembra. Zdej angleško znam (razumevanje ni problem, govor pa tako tako, ampak sem se še vse zmenil), poljsko pa nimam pojma.
Sicer za koga smešno, ampak sem obupal nad Slovenijo. V neke razlage ne bom šel, ker vsi vemo kje smo. Poleg tega pa bi rad nekaj novega, pridobil nove izkušnje itd.
Glede podzemne. Majo eno linijo, gradijo drugo, tretja je v projektiranju. Majo pa tud tramvaje ne?
Kako bi pa najlažje prišel do Varšave? Z avtom ne bi glih šel. Sem pa gledal da bi šel z vlakom ali busom do Budimpešte, potem pa z WizzAir do Varšave.