Citat:
Uporabnik IbizaDriver pravi:
Mah, sej je jasno kaj je blo: ko sta vidla da je policija za njima sta pospešila (to so panavadi taki ki se policije že kar preventivno ogibajo, ker imajo itak zmerom kaj "za bregom"), .....
In kaj od tistega "za bregom" je množica policajev našla, razen nepripetega pasu?
a so policaji nesposobni, al pa nista imela nič za bregom.
Vse je možno, prav lahko, da policaji NISO imeli modre luči, tud lahko da so jo imeli, pa da jo fanta nista pri belem dnevu opazila, (še vedno nista kriva) , kar ni nič čudnega, al pa da sta imela še kaj " za bregom" pa nesposobni policaji tega niso našli.
Mene je že enkrat ustavil, takole z lučjo za mano - sem se umaknil na prvo možno mesto, ko sem jih opazil, policaj pa mi je rekej, zakaj nisem že prej ustavil, ker je dolgo vozil za mano - sirene pa ni dal. Ja nisem jih opazil, kaj naj zdej? Bi pa dal sireno, če je videl, da nisem opazil luæi. Takrat sem jo odnesel brez kazni, ker me je ustavil za brezveze. se je policaju samo zdelo da sem pijan.
Kako naj policaji dokažejo, da so imeli luč, sireno in da sta mulca to tud opazila? Če so res vozili 1km mora bit prič ki bi potrdile eno ali drugo plat zgodbe dovolj.
ker, tudi če so luč imeli in jih mulca nista videla, potem nista nič kriva.
Vsekakor pa nimajo policaji nobene pravice ukrepati na domačem dvorišču, ko sta mulca z vožnjo že zaključila. Tam ni obvezno, da si pripet s pasom. Če sta jim mulca ušla, naj moško sprejmejo poraz, naj bi jih pa prehiteli in ustavljali od spredaj, v tem primeru mulci nebi imeli opravičila, tko pa mirno lahko rečeta, da policajev z lučjo nista videla.