Policistov ko solate zaradi dveh modelov

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
KLIIIK

Najbolj bedasto od vsega je pa to

Citat:
Policista sta nato poklicala okrepitev. ''Na kraj je prišlo veliko policijskih avtomobilov, eden si je med potjo poškodoval podvozje, zato je olje izteklo na dvorišče, prišla pa sta tudi policista na motorju,''

Zakaj je treba tako tiščat državne avtomobile,ko pa so na kraju že vsaj 4 patrulje.
Res me čudi da ni bilo še helikopterja.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.062
5.659
113
Pozabu si povedat da je blo to na cesti 2 cesarjev
wink-1.gif

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Pozabu si povedat da je blo to na cesti 2 cesarjev
wink-1.gif

To pa nisem vedel, potem pa mi je jasno zakaj toliko policistov
grin1.gif

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Sej en jih je pa dobr nategnu:

policija-nesreca-touareg-izrinil-velika-planina

Drugač pa res ne vem ka folku dogaja, ne verjamem da so tedva modela brez signalnih luči ustavljali, sta pa hotla bit neki pametna zgleda... Zakaj sem pa jaz lahko na prvem primernem mestu ustavil ko me je ob 2:00 ponoči snela provida na cesti proti stari vrhniki? Kar naenkrat light show za mano, ne vem, men ni na pamet padlo da bi neki se preseraval, pač opravli smo postopek, res sem prepeljal stop znak, sem lepo prijazno razložil zakaj, pihal 0.0 in lahko noč...

Eni pa zgleda iščejo in iščejo... itak da bojo našli. sam ne pol jokat...

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.062
5.659
113
Da to je to....in točno to sem mel v mislih!
wink-1.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik Mis pravi:
Sej en jih je pa dobr nategnu:

policija-nesreca-touareg-izrinil-velika-planina

Drugač pa res ne vem ka folku dogaja, ne verjamem da so tedva modela brez signalnih luči ustavljali, sta pa hotla bit neki pametna zgleda... Zakaj sem pa jaz lahko na prvem primernem mestu ustavil ko me je ob 2:00 ponoči snela provida na cesti proti stari vrhniki? Kar naenkrat light show za mano, ne vem, men ni na pamet padlo da bi neki se preseraval, pač opravli smo postopek, res sem prepeljal stop znak, sem lepo prijazno razložil zakaj, pihal 0.0 in lahko noč...

Eni pa zgleda iščejo in iščejo... itak da bojo našli. sam ne pol jokat...

no jaz sem tud enkrat peljal mimo vsaj 2 možnosti ustavitve preden sem ustavil, ko je za mano peljal policijski BMW z lučkami in sireno, ker si nisem mogel mislit, da hoče da jaz ustavim... jaz sem samo upočasnil in se umaknil na stran, da bi me lažje obvozil
grin1.gif

no na koncu mi je napisal kazen za starih 5 tisočakov
bonk.gif
zarad neupoštevanja prometne signalizacije (en avto sem prehiteval pri črtkani črti in pol zapeljal na svoj pas ko se je že začelo "križišče" - bolj odcep)

model1a

Fizikalc
14. dec 2008
1.195
42
48
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
KLIIIK

Najbolj bedasto od vsega je pa to

Citat:
Policista sta nato poklicala okrepitev. ''Na kraj je prišlo veliko policijskih avtomobilov, eden si je med potjo poškodoval podvozje, zato je olje izteklo na dvorišče, prišla pa sta tudi policista na motorju,''

Zakaj je treba tako tiščat državne avtomobile,ko pa so na kraju že vsaj 4 patrulje.
Res me čudi da ni bilo še helikopterja.

Glede na to, da sta klicala okrepitev oziroma pomoč ni nič čudnega, da se je kaj takega zgodilo-v večini primerov rabi okrepitev TAKOJ in ne po 20 min-torej je treba po moje čim prej pridt tja, kjer so problemi! Za karter pa ni čudnega da je šel-sploh s škodo ki so že tko al tko nizka in mimogrede kam zapneš.

Jerez

Pripravnik
27. jul 2007
561
0
16
zašvicaLa sta se fu£
hysterical-1.gif

Brez razloga niso prišli za njima, zdej pa takoj jokcat na pop tv, ko je žešči ego ranjen. Tipično južnjaško

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.170
7.017
113
Prosto po synthmanu sta jima policista želela ukrasti ledvico. Še dobro da sta začela snemat ker potem se niso upali. Ampak sedaj moramo biti oprezni, nikoli ne vemo kdaj bodo prišli po kak naš organ!

=P

mhmm

GIFtedALTER 08
22. jul 2007
2.370
0
36
ksz

Klasični žešæi zemo.

Lahk ga zraven dobijo pa bo še vedno reku: Niiiisaaam jaa, maaajkeee mi.
hysterical-1.gif

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.195
3.822
113
Mah, sej je jasno kaj je blo: ko sta vidla da je policija za njima sta pospešila (to so panavadi taki ki se policije že kar preventivno ogibajo, ker imajo itak zmerom kaj "za bregom"), češ, itak sva blizu doma in tam nam ne bodo nič mogli. Potem pa šok, policaji pridejo kar za njima. Tipa sta verjetno kar okol padal, začela jebat vsem po spisku, izgovarjat se na ne vem kakšne pravice itd... Polocija je poklicala pomoč (čapcev se lahko hitro nabere še več, sploh na tistem področju) in ju potem obvladala.

Čapca sta torej uporabila njihovo običajno taktiko: pobeg "na varno", potem pa izgovarjanje na svoje pravice in otresanje gobca.

V_power

Fizikalc
15. sep 2007
1.935
0
36
Ljubljana
takšni vsaj ne jokajo na novinarski konferencah, ko jih vklenejo po "nedolžnem"
grims-1.gif

ontopic:
potem gre za rasizem, ker so jima napisali kazen glede na barvo kože
confused-1.gif

potem ko mu reče da nima policist kaj iskati na privatnem zemljišču ga pa posprejajo s solzivcem
zmaga.gif