Policisti v lovu za voznikom...voznika odneslo...

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik jurek1973 pravi:
Če že navajaš Radio Krka, potem vsaj preberi:
Policisti so voznika osebnega avta Seat ibiza zaradi nezanesljive oziroma nevarne vožnje in vožnje skozi rdečo luč s svetlobnimi znaki ustavljali že na Rozmanovi ulici.
BTC ni nikjer omenjen.
Edino narobe sem meril razdaljo. Samo do florjanovega trga, je pa še 100m do glavnega trga.
Kaj ni jasno?
Če so ga ustavljali s svetlobnimi znaki (plava rotacijska) so ga do tam najbrž že ujeli in bili za njim . In najbrž tud rdeče luči ni prevozil iz čistega mira ampak zato ker je že tam bežal.

kamela213

Fizikalc
9. mar 2011
1.102
45
48
ja prav imaš, ker nihče ne prevozi rdeče luči razen če ga preganja policija. Še kakšna pametna misel g. sintiæ?

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik kamela213 pravi:
ja prav imaš, ker nihče ne prevozi rdeče luči razen če ga preganja policija. Še kakšna pametna misel g. sintiæ?
Qrc pa tako bežanje če potem pri rdeči počakaš sred noči.

kamela213

Fizikalc
9. mar 2011
1.102
45
48
ne govoriva o bežanju, samo poskušal sem ti povedati da tudi brez tega da jih lovi policija ljudje peljejo v rdečo luč. samo to ni tako dobro za zavajanje kot tvoj stavek.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.335
7.392
113
Citat:
Uporabnik Ytbnd pravi:
Začelo se je baje na križišču Bršljinu (Btc, Ljubljanska cesta), kjer je prevozil rdečo luč.
http://www.radiokrka.com/Novic...01/Default.aspx

Ko ponoči policaji ustavljajo, je eden za cesto z liziko, drugi v prižganem avtu, tako da so hitro za tabo.

Citat:
Ali ga policaji lovijo ali ne, mulc ni mogel vedeti, ker jih po tistih ozkih ulicah enostavno ni mogle videti nazaj.
Se ne strinjam, policajev se ponoči z prižganimi lučkami& sireno za tabo sploh ne da opaziti po tvoje ?
Kje so v NM ozke ulice na njegovi ruti ?

Imho je tole ruta: BTC semafor, Ljubljanska cesta, Seidlova, mimo občine, na prvem križišču desno proti Novem trgu (Rozmanova ulica), Prešernov trg, Florjanov trg, Glavni trg

po najdi si zemljevidu okoli 2 km poti.

začetek
http://zemljevid.najdi.si/search_maps.jsp?x1=512477&y1=74489&zoom=2344&q=Br%C5%A1ljin

konec:
http://zemljevid.najdi.si/search_maps.jsp?x1=513317&y1=73356&zoom=2344&q=Br%C5%A1ljin

ruta na koncu
http://www.shrani.si/f/2F/Ra/17DOUV3A/img2.jpg

Sam si nam postregel z zemljevidom kjer pise da je 800m ti pa navajas da je 2 km.... Ne gre skupaj a?

top_shit

Pripravnik
13. maj 2011
555
0
16
Hahahahaha, ne moreš da verjameš. Syntiæ proti vsem ostalim, pe še vedno ne morem reč, kdo je v prednosti ....
hysterical-1.gif

Dajte še malo, no, .... čaki, še po kokice skočm ....

... ok, zdej pa lahko. Nadaljujte.

gr69

Guru
15. dec 2009
11.645
2.692
113
še v SLO - ampak komaj
Citat:
Uporabnik kamela213 pravi:

ne-ne-1.gif
Rdeča luč se prevozi, ker je ukinjena utripajoča zelena.

Oh - ko smo ravno pri tem - sem se spomnil enega posta vezano na temo o utripajoči zeleni. Tukaj link in citat:
evil.gif

Citat:

Re: Število mrtvih na slovenskih cestah [Re: synthman]
#1244889 - 26.06.2011 16:00

Uporabnik mosseero pravi:
NALEPI ŽE POFU*ANO RAZISKAVO ALI ZA VEDNO ZAČEPI, PI*KA TI MATERINA!
jezen.gif

Gobezdalo blesavo!
stupid-1.gif

kamela213

Fizikalc
9. mar 2011
1.102
45
48
mah, nekako ne čutim potrebe po takšnih čustvenih izbruhih ko imam opravka z ljudmi, ki zaradi svoje omejenosti pač ne razumejo. Nekateri so pač bogi in se moramo trudit razumet, da pač ne razumejo.

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
A si skapiral poanto napisanega? Preberi celotno temo, pa še kako drugo, pa bo kapnilo...
Šele potem pa uporabljaj opredeljene politične izraze, ker nekateri s(m)o bolj ali manj neopredeljeni...

buggy

Pripravnik
23. sep 2007
198
0
16
nic skrbet sem prebral in tudi spremlal huronsko naslajanje crede ovac nad nekom ki misli s svojo glavo in vam zeli nekaj razloziti...in ja moj komentar ni bil politicno opredeljen bolj mentalno...tako in drugace

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
No, in kaj želi razložiti?
Da npr. parkiranje na mestu za invalide ni nič takega in da so nori tisti, ki za takšno početje v Portorožu pišejo kazni?
Da če policija nekoga zaustavlja, ta pa pobegne in se nekam zaleti, v tem primeru je kriva policija in ne tisti, ki je pobegnil?
Daj no, odrasti malo in nehaj uporabljat besedne zveze, pobrane iz komentarjev na portalu 24ur... Ko boš pa imel izpit za avto ali moped, se pa oglasi.
priden.gif

buggy

Pripravnik
23. sep 2007
198
0
16
ojoj se en, ki ga je tako veliko, da je se zase prevelik
bonk.gif

Vsaka resnica ima dve plati in nobena stvar ni tako kristalno jasna, da ni povoda do zdavega dvoma...razen seveda za ovce, ki samo beketajo s credo, da so ja cimbolj glasne.

Za druge stvari/vsebine me ne zanima v tem primeru sem pa preprican, da so policaji dolzni oceniti kdaj se sputijo v taksen tvegan policijski pregon in tukaj je tisto bistvo, kar vam zeli uporabnik, katerega ti (po samo tebi znanem kljucu) oznacujes s Pahorjem, nekaj dopovedati....in sicer posredno odgovornost policije ,ker se je potrebno ravno takrat, ko pride do takih situacij vprasati ali je bilo to res potrebno in morda kaj spremeniti na bolje.

kamela213

Fizikalc
9. mar 2011
1.102
45
48
hmm... veš, tudi ovce imajo možgane tako da vejo da ne morejo slediti nekomu ki trdi svoje, ne glede na argumente in dokaze, ki mu jih predstavijo drugi. to je tako kot da bi jst tebi rekel da imam rad roza barvo, bi on trdil da sem komunist in rdečkar zato ker je roza barva sestavljena iz rdeče in bele. zgolj karikiram.

vsaka zgodba ima dve plati, resnica je pa samo ena. Strinjam se s tabo, da je policijski pregon lahko nevaren, samo kaj pa drugega preostane? sintiæa sem večkrat vprašal kaj svetuje namesto pregona, oz. kako bi on rešil to problematiko, pa je vse kar je uspel napisati to, da so kazni previsoke.

Kako bi pa ti nadomestil policijske pregone, kako bi ti ustavil kršitelja ki ti beži?

buggy

Pripravnik
23. sep 2007
198
0
16
nisem rekel da bi jih s cim nadomestil, ce bos prebral se enkrat bos videl, da zagovarjam le to, da je potrebno imeti zelo tehten razlog da se spravis v pregon...in to da je na dokaj nenevarni cesti ob 1ih ponoci nekdo naredil prekrsek (ki sam po sebi sicer ni banalen v danih okoliscinah pa MORDA je bil) bi morda lahko zapisali tablice in postfestum ukrepali z vsemi moznimi mehanizmi.

Policijski pregon ze po definiciji prinasa zelo veliko nevarnih situacij , ki rezultirajo (kot smo videli) na koncu v dosti hujse posledice, kot bi bile ce bi idota sli drugi dan obiskat na dom. Poznam pri nas kar nekaj takih primerov (pred nekaj leti nazaj) ko so zardi ega sli policaji lovit motorista brez izpita in naredili totalko na policiskem avtu, ko so se prevrnili na streho in nato se v hiso. Pa so tocno vedeli kdo je ta motorist. Ce je policijski pregon edina resitev takih situacij potem pa je policija glede svojih prijemov res boga.

Se ko sem bil jaz mulec smo se bali bezat pred policaji saj so takrat lokalni policaji tocno vedeli kaj se dogaja v njegovem rajonu, kdo ima nov moped,... in skoraj kdo si je kupil nove spodnje gate. Ce je bilo treba so strazili tudi pred bajto ce je bil kaksen kronicni prekrskar in ga potem po moznosti obdarili se s kaksnimi pendrek "klobasami" po stegnih.
Od kar pa se policaji parckajo in hodijo v sluzbe spat ali pa zganjat inkasantstvo , pa boze nedaj komu pomagat na cesti ker to ni njihova pristojnost je pa jeba ...

kamela213

Fizikalc
9. mar 2011
1.102
45
48
aha ti bi torej šel na dom iskat naslednji dan človeka, kaj pa če tablice ne pripadajo vozilu?
kako preprečit nadaljno vožnjo nekomu ki s svojo vožnjo ogroža druge?

ne razumem povezave s tem da si se kot mulc bal bežat policiji in s tem da hodijo policisti v službo spat (verjetno rekla kazala), zganjat inkasantstvo (stereotip) in s tem da ni njihova pristojnost pomagat na cesti. nekako ne najdem povezave. lahko ti pa povem da včasih je policist lahko koga "obdaril" s pendrekom, danes so časi drugačni. včasih je bilo tudi manj kriminala kot ga je sedaj, in so si lahko privoščili spanje, sedaj, ko so pa v vozilih gps naprave pa ni junaka ki bi spal.

najlažje je nekaj na pamet govorit, kakšnega konstruktivnega argumeta pa ni od nikjer. policijski pregoni so pač potrebni. če meniš da niso, to utemelji s kakšno rešitvijo. ker pač pustiti nekoga ni rešitev, ker bodo to kmalu počeli vsi.

Moongoose

Pripravnik
12. apr 2008
718
1
16
41
Citat:
Uporabnik buggy pravi:
nic skrbet sem prebral in tudi spremlal huronsko naslajanje crede ovac nad nekom ki misli s svojo glavo

Ja, sintič misli s svojo glavo, problem je samo v tem, da je njegova glada potrebna velikega števila zelo močnih zdravil, ki ga bodo normalizirala do te mere, da mu lahko rečemo da je nor.

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.860
395
83
Kakšna nesmiselna debata, kriv je tisti, ki je bežal, ne pa policisti.