Policisti in obnašanje v zasebnem življenju.

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.781
6.171
113
blizu močvirne prestolnice
hysterical-1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Ti si pa verjetno zasebni detektiv da veš kdaj in koliko je kdo popil, potem pa še izmeriš s kakšno hitrostjo se odpelje domov?

Če hodiš v eno in isto kafano in trije modeli butnejo prej dva litra ko jaz kavo in kokakolo in prelistam cajtnge, in to dan za jebenim dnem,
al pa vikend za jebenim vikendom, pol nisi ravno zasebni detektiv.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Kje si pa to pobral. Ko on ni v službi, nima kaj z značko mahat okoli, lahko smao kolege, ki so v službi pokliče, to je vse.

Ja, tako nekako naj bi bilo, ko pa jim "je", pa te lepo fukne v svoj avto pa zvleče na postajo, pol pa ti piši in riši kak te on nebi smel,
oni bodože naredli tako, da so vse patrulje ble zasedene in ni bilo druge možnosti kot pa da te je on pripeljal, še na jebeni plačilni listi
bo mel tisti dve naduri.

Ne jebatmačkimater, ker sicer jih mamo za tumaste, ampak ko ti modeli skupaj potegnejo nimaš kaj. Hcal sem pred avtom, sta priletela
modela "kaj tu ščiješ?" "zdaj boš pa pihal!" s kolegom gledama, ok, kaj vam dogaja, jaz hčijem kolega telefonira, nem pihal, kot pešec mi
pa tega res ni treba. Hopa, sta me že vlekla na postajo do jutra. Kazen? Jurčka, ker nisem hotel pihat kot voznik (2008), pritožil, dobil
sodnika, še tam enkrat povedal tako kot je, ona 2 sta rekla da sma se pripeljala in to je to, ker sta mene "vidla kako sem stopil iz vozila
na voznikovi strani in pričel urinirat za cestiščem".

Glej, plavce mamo za smotane, (in večina tudi je, so izjeme..), mi se jim smejimo ker so kekeci ki imajo 40 delovnike in letno
grejo lih enkrat na dopust, medtem ko mi žgemo kako nemko na čarterju, ampak rečem ti, ko ti qrci glave skup potisnejo,
si lahko maš mamo odvetnico pa fotra politika, pa ti nebo pomagalo. In pred njimi te reši edino če si z mafijske družine al pa
ti je stric sodnik ki ti bo takrat sodil.

Marxon

Majstr
24. feb 2009
730
377
63
Nekdo je 10 let nazaj govoril, "če bi imeli 2000€ plače"... Danes jo imajo mnogi policaji tudi 2x toliko. Obnašajo se pa še vedno, tako kot da imajo 731€. Torej tale razlog se ravno ni postaral dobro.