Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Absurd je, če te tak policaj naslednji dan zafrkava zaradi kozarčka.
Veš kaj je še večji absudr? Da to ne naredi drugi dan, ko je trezen, ampak še isti dan pijan, lovi pijane po cesti in potiska frulico v usta. Dogajalo se je 10 let nazaj. Potem je prišel novi komandir in naredil nekaj redu. Kako je sedaj, ne vem. Neee... to ni še nič. So ga pili v gostilni, ko je bila vmes samo glavna cesta. Malo čekirali folk in kaj se je dogajalo kasneje, najbrž ne rabim razlagat. Vrhunec je pa tale. Skupaj sta ga pila v gostilni. Ko sta končala je policaj, ki ni bil v službi, poklical patruljo in naprej tudi najbrž ne rabim razlagat. Po pripovedovanju moje žene, ki je takrat delala kot natakarica, katera jim je nosila pire čez cesto na postajo. So jo tudi vabili, če se pridruži. Edina dobra stran tega je bilo, da ko se je začela pizdarija v gostilni je nikoli ni skrbelo. Uleteli policaji v tisti sekundi.
In ja, ravno tako je on iz krvi in mesa kot smo vsi ostali. Torej, če se ga napije, naj pokliče taksi in se pelje z njim domov. Če bi to naredil, najbrž tega posta ne bi bilo. Tako bo pa živ, brez kazni prišel domov, drugi bo pa ob izpit, pa bi ravno tako prišel živ domov. Bemti zvenim ko sintič
Spet policaj leti skozi naselje 70-80, neprivezan. Ne, ni rekla kazala, sem sedel zraven, pripet. Ko zagledam policajko, ko jo je sam hudič iz Logatca, me navije smeh. Sta bila zmenjena po 1minuti. Najprej tisti njen fris, ko je ulovila trofejo, pa še ne pripet. Huuuuh to bo ulov. Lepo voznik pokaže značko in smo bili zmenjeni. Totalni fris razočaranja in jezno, no, pripet se pa le dej. In sva šla naprej. Pa ni mi sedaj moralizirat tukaj, zakaj nisem nič naredil, ker sem rekel, da gremo mal hitro skozi naselje, ne bom mu pa tupil nekaj. Je dost star, da ve kaj dela. Že tako se prevečkrat primeva, ker tisto zaplankano razmišljanje
Še največji absudr je pa tale, da sem bil sam ustreljen 100-200m prej. To sem že pisal tukaj. In takrat sem mel to srečo, da sem bil taksist mami, da vidi, kako se faše tri točke. Kamion pred mano se od mene oddaljuje, mene je namril nekaj čez 60, ko sem ga vprašal če je kamion vozil 50, je pa odgovril da ja. WTF?!? Tega močno zajebava fizika.