Ne morem verjet kaj si zdaj napisal!!!
Še manj pa verjamem, da se do pikice strinjam s tabo...........................
Še manj pa verjamem, da se do pikice strinjam s tabo...........................
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Hm, policisti imajo to nepotrebno navado, da če iskano osebo zaznajo, jo navadno kar poskušajo prijeti...in ne hodijo čez 3 dni na dom...zakaj so taki, pa ne vem.
A ti narišem? Loviš nevarno osebo, ki je lahko oborožena...ta oseba potegne nek predmet iz žepa...če je ta predmet recimo pištola, imaš ti zelo zelo malo časa, preden iz nje (lahko) začnejo proti tebi leteti krogle...in ti imaš izredno malo časa, da se odločiš kako boš reagiral.
Ker obstaja (baje je bilo v tistem času tudi precej popularno) tudi strelno orožje, ki navzven zgleda kot mobilni telefon, obstaja pri taki osebi, za katero se sumi, da je oborožena, nevarna in ne uboga ukazov policista, velika možnost, da ko nekaj potegne iz žepa, tisto lahko predstavlja nevarnost.
Za mene je povsem normalno, da če takšna oseba ne uboga ukazov policista in seže v žep ter ven nekaj potegne, policist strelja.
Vedno pa obstaja možnost, da zadane nekoga 500 metrov stran, ki s tem nima nič.
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Hm, policisti imajo to nepotrebno navado, da če iskano osebo zaznajo, jo navadno kar poskušajo prijeti...in ne hodijo čez 3 dni na dom...zakaj so taki, pa ne vem.
A ti narišem? Loviš nevarno osebo, ki je lahko oborožena...ta oseba potegne nek predmet iz žepa...če je ta predmet recimo pištola, imaš ti zelo zelo malo časa, preden iz nje (lahko) začnejo proti tebi leteti krogle...in ti imaš izredno malo časa, da se odločiš kako boš reagiral.
Ker obstaja (baje je bilo v tistem času tudi precej popularno) tudi strelno orožje, ki navzven zgleda kot mobilni telefon, obstaja pri taki osebi, za katero se sumi, da je oborožena, nevarna in ne uboga ukazov policista, velika možnost, da ko nekaj potegne iz žepa, tisto lahko predstavlja nevarnost.
Za mene je povsem normalno, da če takšna oseba ne uboga ukazov policista in seže v žep ter ven nekaj potegne, policist strelja.
Vedno pa obstaja možnost, da zadane nekoga 500 metrov stran, ki s tem nima nič.
Citat:
Uporabnik neo32 pravi:
Pištola ali mobitel, kar koli je že bilo, ampak noben se ne vpraša zakaj za hudiča je karkoli potegnil iz žepa? A je hotel naročit pico, al kaj? Tip beži pred policistom in kar naenkrat se odloči, da bo "nekaj" potegnil iz žepa, iz kakšnega razloga le?
V danem trenutku se mi zdi, da če bežeči "nekaj" potegne iz žepa, ne bi ravno čakal da mi le ta bežeča oseba odpihne glavo.
Citat:
Uporabnik jurek1973 pravi:
Eazy, PROSIM TE; ob naslednji policijski kontroli bodi frajer, pa se poženi v tek, potem pa potegni telefon iz žepa in kriči "streljal bom"!!
Saj te razumem, da etnično pač pripadaš tam dol, razumi pa tudi ti:
* lovilo se je znanega kriminalca, posebej se je opozorilo, da je lahko oborožen.
(pa ne mi spet "če ga že 10 let niso, bi ga lahko tudi zdaj spustili". Enkrat je treba drek začet pucat.)
* čifčif se v temni ulici obrne proti policaju ine kriči "streljal bom" in nekaj vleče iz žepa
(iz tega domenvam, da diler ni imel ravno neke velike možganske kapacitete)
* policaj začne streljati (edino pametno, hvala Bobera) in možganskega trusta zadane 2x spredaj (al kolikokrat že) in enkrat v hrbet (ko se telo pač zarotira)
PS: zakaj nisi prilepil kakšne takšne slike?
Citat:
Uporabnik neo32 pravi:
Pištola ali mobitel, kar koli je že bilo, ampak noben se ne vpraša zakaj za hudiča je karkoli potegnil iz žepa? A je hotel naročit pico, al kaj? Tip beži pred policistom in kar naenkrat se odloči, da bo "nekaj" potegnil iz žepa, iz kakšnega razloga le?
V danem trenutku se mi zdi, da če bežeči "nekaj" potegne iz žepa, ne bi ravno čakal da mi le ta bežeča oseba odpihne glavo.
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Ce je ze hotel nekaj potegniti iz zepa bi to verjetno lazje storil na zemlji? Mogoce je zelel izvesti kak carovniski trik? Iskal najbolj nemogoco pozicijo da strelja na policista?
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Vaši bratje na bližnjem vzhodu to vse vkomponirajo v vero naprimer( glej hamas...itd itd )