Policista 'rešil' zastaralni rok?

Gavran

direktor!
22. jul 2007
9.135
5.078
113
Nuku`Alofa
Policaj ustreli tipa s tiralice ker ta nekaj potegne iz žepa - ja kaj bi pa ti rad? Jaz bi dal takemu policaju odlikovanje!

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
Se absolutno strinjam!
zmaga.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik Gavran pravi:
Policaj ustreli tipa s tiralice ker ta nekaj potegne iz žepa - ja kaj bi pa ti rad? Jaz bi dal takemu policaju odlikovanje!

ne pozabit, da 10 let nazaj še nista imela vsak otrok in njegov pes mobilca

[censored], če bi pa potegnil pištolo in ubil policista, bi bil že zdavnaj zunaj

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.096
1.272
113
42
Citat:
Uporabnik Gavran pravi:

Podpis

japke

Fizikalc
13. avg 2007
1.349
12
38
44
skoz okol
Policaja poznam in lahk samo rečem, da je vredu dečko..
Vem tudi, da je teh 10 let živel v strahu zaradi morebitnega maščevanja. On in njegova družina.
Sedaj bo še toliko hujše...
upam na najboljše..

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
Nič ne bo najboljše, gotov je.

Pa takrat se nisi mogel sklicevati na GSM lepo vas prosim......

Policisti so ugrožena sorta, a ne?
bonk.gif

Nazadnje urejeno:

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Za mobilne telefone, predelane na orožje z enim nabojem si že slišal? Za kemične svinčnike enakega kalibra tudi ne?

gr69

Guru
15. dec 2009
11.645
2.692
113
še v SLO - ampak komaj
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
Pa takrat se nisi mogel sklicevati na GSM lepo vas prosim......

Pa saj to je point - takrat GSM ni bilo - torej, kaj bi lahko potegnil iz žepa? Mars, Snickers ali pa pokalico!

Kar meni v tej zgodbi smrdi, je da je izstrelil kar 9 nabojev?!?
shocked-1.gif

Če je upravično sumil, da bi oni lahko potegnil orožje, ga ni za obsojat - drugač pa
rolleyes-1.gif

marko1

Pripravnik
1. jul 2008
274
0
16
9x ga je ustrelil...

a sploh obstaja kaksn drug nacin (kot da zastara) da policist ne bi bil obsojen?

kripo

Fizikalc
19. avg 2007
1.941
1
38
46
Ljubljana
Delal z njim nekaj časa (pa nisem policist) .. Sem pa Celjan in ga ni Celjana, ki ni poznal Naserja .. zaradi ustrahovanja .. Je bil edini, ki je hodil po šolah s pištolo in ga noben policaj ni upal ustaviti, kaj šele aretirati ..

Sramota za 24KUR, da ga omenjajo po imenu, samo zato, da delajo novico ..

Kot je že bilo omenjeno .. Policistu le odlikovanje!

Sramota tudi za Slovenijo, da se na tak primer gleda kot na plolicist bad guy, kriminalec good guy. V USA ti policist reče STOJ, in če se ne ustavi, te lahko mirne volje ustreli! Edino pravilno! Pa pri nas? Kriminalec je bolj zavarovan kot ogrožena vrsta živali, če ga pa policist samo grdo pogleda, ga pa tožijo!
bonk.gif

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.737
113
Saj tako se pravilno strelja...

tudi če ga raniš, te še zmeraj lahko ustreli nazaj, cilj je da ga čimbolj prerešetaš da skrvavi v parih sekundah
smile-1.gif

tisti, ki enkrat ustrelijo so ponavadi na varni razdalji, da niso ogroženi.

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Citat:
Uporabnik kripo pravi:
Delal z njim nekaj časa (pa nisem policist) .. Sem pa Celjan in ga ni Celjana, ki ni poznal Naserja .. zaradi ustrahovanja .. Je bil edini, ki je hodil po šolah s pištolo in ga noben policaj ni upal ustaviti, kaj šele aretirati ..

Sramota za 24KUR, da ga omenjajo po imenu, samo zato, da delajo novico ..

Kot je že bilo omenjeno .. Policistu le odlikovanje!

Sramota tudi za Slovenijo, da se na tak primer gleda kot na plolicist bad guy, kriminalec good guy. V USA ti policist reče STOJ, in če se ne ustavi, te lahko mirne volje ustreli! Edino pravilno! Pa pri nas? Kriminalec je bolj zavarovan kot ogrožena vrsta živali, če ga pa policist samo grdo pogleda, ga pa tožijo!
bonk.gif
467716-post_slo.gif