Citat:
Uporabnik Ytbnd pravi:
N-krat Več ljudi umre zaradi zdravniških napak vsako leto (btw, o tem se NE vodi evidenca) [ http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2000/07/30/doctors-death-part-one.aspx preračunano na Slo cca 140 ] ali gradbenih delavcev, ki padejo iz odra ali jim pade kaj na glavo, jih zasuje v jašku, medtem mediji že drugi dan nabijajo o enem policaju.
Čas kislih kumaric.
Še dobro da imamo Grčijo, drugače bi lahko o tem poslušali cel teden .
boomslang
Tudi ko pretepajo očitno nedolžne ? Ali nasprotnike režima ?Citat:
Vsak napad na uradno osebo, bi moral potegniti za seboj najvišjo možno kazen....
A je ta, ki je padel iz odra ali umrl med operacijo ali pa je nanj padla smreka kaj drugače mrtev kot ta policist, v katerega se je zabil samomorilec?Citat:
Uporabnik rotvajler pravi:
Citat:
Uporabnik Ytbnd pravi:
N-krat Več ljudi umre zaradi zdravniških napak vsako leto (btw, o tem se NE vodi evidenca) [ http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2000/07/30/doctors-death-part-one.aspx preračunano na Slo cca 140 ] ali gradbenih delavcev, ki padejo iz odra ali jim pade kaj na glavo, jih zasuje v jašku, medtem mediji že drugi dan nabijajo o enem policaju.
Čas kislih kumaric.
Še dobro da imamo Grčijo, drugače bi lahko o tem poslušali cel teden .
boomslang
Tudi ko pretepajo očitno nedolžne ? Ali nasprotnike režima ?Citat:
Vsak napad na uradno osebo, bi moral potegniti za seboj najvišjo možno kazen....
Model, tebi res ni jasno.... zdravniške napake, gradbeni delavci padejo z odra, nekaj jim pade na glavo, jih zasuje v jašek, ipd... primerjaš z naklepnim umorom in poizkusom umora na grozovit način?
Poizkusiva druače: zdravniška napaka (namerno povzročil npr. zastoj srca), padel z odra (ga namerno odrinil iz odra v globino), itd...
Ti resnično nimaš pošlihtanih osnovnih pojmov in razlik med vrstami dogodkov/načini dejanj...
Tako si moder da se mi je kar monitor obarval v plavo ko sem prisel do tvojega veleumja..res hudo.Citat:
Uporabnik boomslang pravi:
Vidim, da imate tule nekateri res resne probleme z osnovnošolsko logiko.... Naj napišem bolj enostavno za tiste bolj plitvoumne... Če se bodo dogajali podobni primeri temu z Ižanske, se bo hoæeš nočeš odzivnost te vrste uradnih oseb poslabšala, kar je logično, kaj ne moji dragi buhteljčki... Posledično bodo trpeli povsem nedolžni ljudje in širše tudi družba sama... Zato bi morale biti kazni za te vrste zadev drakonske... Upam, da sem bil bolj jasen... S stališča družbe in njene splošne varnosti so tudi posledice takega umora (uboja ), mnogo globlje, kot bi to bile če ne bi šlo za uradno osebo... Moralno in etično so posledice seveda iste... Sociološko in praktično, pač ne... Upam, da se sedaj bolje razumemo, moji predragi modreci....