Mogoče rabi par ljudi grozno smrt umreti, pol bodo malo spremenili te navade...Citat:
Uporabnik SpaceMonkey pravi:
Kaj bi ti zdej rad, da še prodajalci dobijo kazen ali kaj ? Pa še mogoče kazen, ker mu ni napisal Lisine o prevozu blaga ? Sicer pa ne vem, če obstaja na svetu kakšna bencinska oz njen prodajaleci , ki bi zavrnili stranko, katere namen je natočiti 1000L goriva zaradi tega ker bo natočil več, kot predpisuje zakon. Ne rečem, da je to striktno po zakonu, vendar je točenje v take 1000L posode kar pogosta praksa in še nisem slišal, da bi kdo zaradi tega plačal kazen.
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Tolk pa tudi nobene babe še nisem slišal jamrat.Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Saj jih, ampak vseeno:
povečini smrdi vse naokoli in se obleka že navleče
smrdi tudi koš za papir, katerega je težko odpret/zapret brez, da bi snel rokavico (izjemo so luknje)
razlito gorivo na tleh
etc, etc...
S tem, da bi rajši sedel v avtu tistih 5min, pa poslušal radio, kot pa da stojim zunaj, poleti ni frke..pozimi pa ni prijetno..
Kot da bi kako "missico" poslušal.
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Jaz sem enkrat pozabil plačat
Sem šel zjutraj po nov avto (nov: katro 89L
Citat:
Kaj bi ti zdej rad, da še prodajalci dobijo kazen ali kaj ? Pa še mogoče kazen, ker mu ni napisal Lisine o prevozu blaga ? Sicer pa ne vem, če obstaja na svetu kakšna bencinska oz njen prodajaleci , ki bi zavrnili stranko, katere namen je natočiti 1000L goriva zaradi tega ker bo natočil več, kot predpisuje zakon. Ne rečem, da je to striktno po zakonu, vendar je točenje v take 1000L posode kar pogosta praksa in še nisem slišal, da bi kdo zaradi tega plačal kazen.
Citat:
Citat:
Uporabnik V_power pravi:
ti bi kar študenta kaznoval
saj delajo skoraj sami študentje na bencinskih servisih?
Na faksu se tudi s precej stvarmi "seznanijo" na predavanjih, pa potem vseeno "pogorijo" na izpitu. (o tem, ali v primeru opravljenega izpita dejansko kaj odnesejo, bi tudi lahko)Citat:
Uporabnik rajko0028 pravi:
Študentje na črpalkah pa ti povem iz lastne prakse morajo opraviti test (in prej še poslušati predavanje) o varnosti, ki ga zahteva zakonodaja - tako da se ti potrebno bati, da nebi bili seznanjeni s pravili.
Citat:
Uporabnik irCAR81 pravi:
Če bi bil brez bi jim mogoče še ušel.
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
To bi bilo veselo, če bi bil namesto nafte v sodu bencin, pa da bi eksplodiral, ko mu je pri lovljenju padel s prikolice.
Saj mu nafte tud nebi pustili, če bi šel vprašat.Citat:
@synthman za bencin sem pa prepričan, da mu nikjer nebi pustili točit 1000L skupaj v takšno posodo.
.