Policijski specs. v Crnucah - aretacije

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
http://24ur.com/novice/crna-kronika/akcija-se-nadaljuje.html

A niso že zadnjic imeli nekaj?
Kaj imajo, pa nič ne povedo javno? Pa skos ene kapuce gor , zamaskirani, ko da preganjajo največjo mafijo v EU
grin1.gif

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
ma dej policaji so veliki klošarji, ko jih ne rabiš jih je 100, ko jih rabiš nikjer.

Maxi25

Fizikalc
4. maj 2009
2.341
0
36
Pa kje je to v Črnučah?
confused-1.gif
Na tisti cesti je sam en pajzl od Mercatorja....

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
ma dej policaji so veliki klošarji, ko jih ne rabiš jih je 100, ko jih rabiš nikjer.

S takim odnosom do policistov, ni čudno da nisi zadovoljen. Veliko jih ni zadovoljnih z njimi, ko jih pa vprašaš zakaj? "ker sem napihal, pa dobil kazen", "ker sem prehitro vozil, pa dobil kazen" itd...itd... To ti pa oprosti policaj ni kriv. (ne govorim zate, nasplošno)

V črnučah pa so verjetno kako dilersko grupo razbili.

Nazadnje urejeno:

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
tele specialce bi lahko tud nad kakšne cigne nagnali, pa bi našli VELIKO za v obtožnico napisat! Ampak oni delajo očitno premajhne prekrške...

Drugač pa, če se ni dalo manj spektakularno tole izpelat, ok... sej za to jih plačujemo - da imajo 2 take akcije na leto. Plačujemo jih pa za vsak dan posebej, tud ko nič ne delajo.

V_power

Fizikalc
15. sep 2007
1.935
0
36
Ljubljana
zakaj pa velike ribe ne vklenejo tako?
kapuce na glavo, pa da ležijo na tleh...?

Zidar se je čisto udobno usedel v kiblo
sprasujem se.gif

tam je en napisal v komentarjih, da na direktorja stanovanjskega sklada so pa vsi pozabili
smirk-1.gif

pa da bi Kramberger naredil red, če ga ne bi prej pospravili

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Aretirali so 5 ljudi, rabli so pa 12 karet, 4 vitare, 2 tuarega, 9 psov, 15 specijalcev, 12 lokalnih policistov in helikopter.
bonk.gif

Kaj so pohapsali kompletno cosanostro al 4 dilerje in partnerico enega od njih?

V U.S. dva policista aretirata po 10 komadov, mi tu pa
bonk.gif
Amateri.

Prvo ko sem čekiral slike, sem mislil, "Huh, zdaj pa so razbili verigo razpečevalcev z človeškimi organi in avtomackim orožjem"

4 dilerčke
hysterical-1.gif

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.462
2.453
113
Svašta.. me zanima kdaj jih bodo kaj sredi Maribora zrolali... Se pa strinjam da naša policija pretirava, vsako stvar hočejo pokazat kot nekaj spektakularnega... A nihče niti ne ve kaj so dobili in če sploh bo kdo za kaj obsojen.. Pri Zidarju blo enako. 10 maric pa nevem kolko avtomobilov da so prišli po starčka in da mu preiščejo tisto hišo. Žalostno.

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
pa kaj jim je dolgčas da jih gre tolko v akcijo?
confused-1.gif

preverjajo pripravljenost? ce ze mamo specialno enoto, jo je treba malo uporabit ne? da se fantje ne dolgocasijo prevec. vrjetno prav cakajo kaksno akcijo

Nazadnje urejeno: