Policijska vozila po novem rumene barve

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.425
5.661
113
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
In zakaj naj bi policaj gledal nivo olja? Saj zato imajo tehnično službo.

Je res....to bi morala bit naloga prometnega oddelka (prometnega ki ima avte cez in izdaja potne naloge itd)...

Sam vseeno....ne vem policaj konckoncev ni prisel tja brez osnovne sole....ma svoj avto (cudno da tist mu pa ne zariba
sprasujem se.gif
)...konckoncev nosi pistolo po sluzbeni dolznosti za katero mora skrbet (in se kaj...)....torej hoce noce mora bit mal tehnicen tip...

Ker pol se tud jaz na svojem sihtu lahko neumnega nardim pa recem...ah saj nisem jaz lastnik avta...

INKVIZITOR

Archbishop
3. apr 2009
3.516
5
38
Komi čakam, da te kje v živo vidim, da ti bom lahko rekel: puši [cenzura]!

[cenzura] si pameten povsod, Presneto ej....

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
Kaj se rezis, ce je napisal, da bi jim ga oni enga oblimal?

Kar še ne pomeni, da bi mi fizično lepili na avto. Pač damo zunanjemu izvajalcu po naših navodilih.

Drugače pa ja, sem kdaj v življenju že kaj nalimal na kak (dirkalni) avto. Tako da glih konec me ne bi bilo enega policijskega polimat ...

Smejal sem se zato, ker sem si predstavljal sjtv1 in njegovo posadko, kako se ubadajo s folijo, obenem pa ne manjka nerodnosti in kletvic
grin1.gif
pač malo heca mora biti

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.381
1.247
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
Kaj se rezis, ce je napisal, da bi jim ga oni enga oblimal?

Kar še ne pomeni, da bi mi fizično lepili na avto. Pač damo zunanjemu izvajalcu po naših navodilih.

Drugače pa ja, sem kdaj v življenju že kaj nalimal na kak (dirkalni) avto. Tako da glih konec me ne bi bilo enega policijskega polimat ...

Smejal sem se zato, ker sem si predstavljal sjtv1 in njegovo posadko, kako se ubadajo s folijo, obenem pa ne manjka nerodnosti in kletvic
grin1.gif
pač malo heca mora biti

Sem si predstavljal. Ampak bi bil presenečen, so med nami ljudje, ki so cel dirkalni avto sami polepili ... Verjetno bi se kar hitro znašli. So takrat bi blo pa po tvoje, ja.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.381
1.247
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik INKVIZITOR pravi:
Komi čakam, da te kje v živo vidim, da ti bom lahko rekel: puši [cenzura]!

[cenzura] si pameten povsod, Presneto ej....

Enako. Cenim pa, da bi se upal v živo rečt (če bi se res). Zelo nealterjevsko.

Sicer pa:
Povsod sem pameten, ja, seveda. Zato najdeš moje nasvete v ekonomiji, zavarovalništvu, gradnji, zdravju in še kupu drugih podforumov, a ne?

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.050
11.159
113
Kej pa piše, da ne morete enga testnega belega polepit za projekt, tako kot bi moralo biti "prav"? 5 minut dela, samo folije vam en odstopi. Poslikate in posljte na policjo in medije. simple. Pa še nafilal sem vam 4 strani v reviji. Ni zakaj.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.342
7.414
113
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:

Je res....to bi morala bit naloga prometnega oddelka (prometnega ki ima avte cez in izdaja potne naloge itd)...

Sam vseeno....ne vem policaj konckoncev ni prisel tja brez osnovne sole....ma svoj avto (cudno da tist mu pa ne zariba
sprasujem se.gif
)...konckoncev nosi pistolo po sluzbeni dolznosti za katero mora skrbet (in se kaj...)....torej hoce noce mora bit mal tehnicen tip...

Ker pol se tud jaz na svojem sihtu lahko neumnega nardim pa recem...ah saj nisem jaz lastnik avta...

Odvisno kaj ti pise v pogodbi. Policisti nimajo napisano da morajo skrbeti za vozila. Imajo pa, da morajo za vozila skrbeti kot dober gospodar. In ce enmu avtu gre motor to se ne pomeni da zato ker olje ni bilo dolito. Sicer sem ti to ze v zivo razlozil ampak se kar gonis svojo. Nimas pa nobenega dokaza oz statisticnih podatkov. Pac tvoj prijatelj je kupil zjahane gare ki so se n-casa nazigale hladne in zdej si ti strokovnjak za vprasanje dolivanja olja v vozila policije.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:

sprasujem se.gif

Odvisno kaj ti pise v pogodbi. Policisti nimajo napisano da morajo skrbeti za vozila. Imajo pa, da morajo za vozila skrbeti kot dober gospodar. In ce enmu avtu gre motor to se ne pomeni da zato ker olje ni bilo dolito. Sicer sem ti to ze v zivo razlozil ampak se kar gonis svojo. Nimas pa nobenega dokaza oz statisticnih podatkov. Pac tvoj prijatelj je kupil zjahane gare ki so se n-casa nazigale hladne in zdej si ti strokovnjak za vprasanje dolivanja olja v vozila policije.

Pol tud, če bencina zmanjka, se še kar peljete naprej?
evil.gif

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.941
6.017
113
Grem včasih zadaj mimo lokalne PP, vidim da uniformiranci perejo/čistijo službena vozila, torej bi lahko tudi vsake toliko preverili stanje olja.

Za pravilen tlak pnevmatik in dolivanje vitrexa skrbijo sami
evil.gif
?

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.381
1.247
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
Kej pa piše, da ne morete enga testnega belega polepit za projekt, tako kot bi moralo biti "prav"? 5 minut dela, samo folije vam en odstopi. Poslikate in posljte na policjo in medije. simple. Pa še nafilal sem vam 4 strani v reviji. Ni zakaj.

Mejduš, ne mi takih stvari okol razglašat, bo še kdo drug naredu ...

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.605
3.969
113
Včeraj sem prvič videl med 'staro' povarvanimi tudi rumeno pobarvan gasilski avto (sem mestni človek, nimam veliko stikov z gasilci). So videt precej lepše kot policijski.