Policijska vozila po novem rumene barve

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.342
7.414
113
to je nekje enkrat slisal/bral/itd in zdej on ve da na polciiji avti crkujejo ker ne dolivajo olja.

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Jaz vem, da je Honda Accord s Provido vozila kar pogosto in zelo dolgo (mogoče še vedno?), ampak ne vem, če je to po alter merilih hud avto, najbrž ne. Za Alfo pa sem SAMO SLIŠAL, da je bila zaradi okvar bolj malo na cesti, niti se ne spomnim, da bi ji kdaj videl.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.342
7.414
113
Honda je sla slabo leto nazaj v penzijo (Ljubljanska)...prevozenih je imela krepko cez 400k in na koncu marsikater konj ni vec zivel... Zadnje leto je bila tudi brez sistema provida ampak se je pac samo se kot civilno vozilo uporabljala. Alf pa ze nekaj casa ni vec, mislim da so ble ene izmed prvih provid.

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Mislil sem Alfo GTA, tisto živo rdečo z velikim spojlerjem. Ni bila tudi Honda ena izmed prvih Provid? Ali pa se morda motim.
Sem jo pa velikokrat videl tudi na kakšnih motorističnih delavnicah varne vožnje, kjer so jo z veseljem pokazali.

gr69

Guru
15. dec 2009
11.646
2.692
113
še v SLO - ampak komaj
No pa dajmo tudi tu.

unbenannt.jpg

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
da nebo kdo mislil da je v ukraini ker so tako modro-rumeno pobarvani...
evil.gif

razen golfa so vsi v redu. golf pa mislim da ni nič bolje kot sedanji. vseeno so tiste poševno dosti bolje vidne.
aja pa dača s strani tudi ni dobro vidna. spredaj pa ne vidim cele maske tako da težko rečem.

Nazadnje urejeno:

gr69

Guru
15. dec 2009
11.646
2.692
113
še v SLO - ampak komaj
Mal sn zahebu - pri drugem vprašanju bi moral dodati 6. odgovor: BMK
evil.gif

Drugače pa kar se vidljivosti tiče, se mi zdi, da je 508 malo bolj vidna kot Octavia, ostalo manj.

Ampak za resni test bi morali dva najbolj pogosta karavana, ki jih imajo, recimo Megana in Octavio, ter terenca (pač Dusterja) obleči v vseh pet variant (se pravi polepiti 15 vozil) - te potem poslikati:
ob čimbolj enakih svetlobnih pogojij,
na istem mestu,
iz istega mesta in pod enakim kotom (uporaba stativa - tu bi znal Hanzi pomagati)
in po možnosti iz take višine kot gledaš iz avta - se pravi nekje med 130 in 150 cm.
Ena serija slik podnevi - druga ponoči - in potem narediti oceno in zaradi mene tudi anketo.

Tole kar so sedaj naredili je bolj kot ne skropucalo.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
pa dobr, a se je že zgodilo, da je kdo SPREGLEDAL policijski avto?? kaj se tok zgovarjajo na to vidljivost in varnost??? kr neki. nobenega problema ni bilo z vidljivostjo že prej. Kdo se je to sploh spomnil, da se jih premalo vidi???

Tole je tok potrebno kot nalepke za tehnični pregled.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.381
1.247
113
www.adriamedia.si
Noben ni OK pobarvan, na kar sem jih opozoril že na začetku (bi jim mi enga oblekli). pač kreteni so dal kretenom za naredit.
Ne vedo niti kaj je battenburg vzorec ...

Eden bolj debilnih izgovorov: da bi radi ostali blizu trdicionalni podobi slo policijskih avtov. Tardicionalni? Kaki tradicilnalni in kaki podobi. Nimajo ne enega ne drugega.

Anketa je pa tudi popočn debilizem. Namesto da bi avte postavili v življenjske situacije (pred grmovje, gneča na ulici, pred stene raznih barv ipd, in to podnevi, v mreku in ponoči) in se potem šli anketo, so ponucali prve fotke, ki jih je spotoma nek kljukec naredil ki je imel 5 min časa na dvorišču.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.425
5.661
113
Citat:
Uporabnik kamela213 pravi:
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Sej smo mel tske stroje...pa so vsi zaribani...ker gospodje pac ne gledajo/dolivajo olja...

aja? koliko jih je pa zaribalo zaradi tega ker niso dolili olja?

Za Toyoto corollo 1.8R vem....potem si mel alfe 156 ce se jih kdo spomne....kolega je leto nazaj kupil zaribanga superba 2.8 V6....

v glavnem ribajo vam provide....ne govorim o julkah po PPjih...

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.381
1.247
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
Kaj se rezis, ce je napisal, da bi jim ga oni enga oblimal?

Kar še ne pomeni, da bi mi fizično lepili na avto. Pač damo zunanjemu izvajalcu po naših navodilih.

Drugače pa ja, sem kdaj v življenju že kaj nalimal na kak (dirkalni) avto. Tako da glih konec me ne bi bilo enega policijskega polimat ...