Citat:
Uporabnik V_power pravi:
policisti so samo krivi da ubogajo ukaze.
Ti ne ubogaš svojega nadrejenega?
Policist ima pravico dodelit tudi ustno opozorilo, če smatra, da bo to zadostovalo.
Citat:
Uporabnik V_power pravi:
policisti so samo krivi da ubogajo ukaze.
Citat:
Uporabnik Tenforest pravi:
Maš dneve odprtih vrat in kar pejt in probaj tistih 20 kg pa boš videl po 5 minutah se boš že skoraj plazil po kolenih. In sedaj nosi tak jopič 5-8 ur na dan pri 30°cnaj nabavijo light verzije ali pa recimo dragon skin ja je drag ampak je udoben in dobro gibljiv.
Jaz podpiram, da vsak policaj dobi svoj jopič bodisi da ga kupi subvencinirano tolk pa tolk % da država tolk pa tolk pa ti trgamo od plače.
Sam si izbereš katerega hoče in potem skrbiš sam za njega x let po x letih ponovi vajo z novim nakupom.
Citat:
Uporabnik V_power pravi:
policist se nima kaj sam odločati če bo pisal kazni ali ne.
njemu nekdo dodeli mesto merjenja z radarjem
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
Jopiča nisem nikoli nosil, ker me delo policajani ni nikoli veselilo, torej, ga tudi nisem rabil. pri 30 stopinjah jaz sedim v klimatizirani pisarni, ker delam in polnim proračun,. da lahko imajo policcaji plačo.
Citat:
Uporabnik softi pravi:
je poden
Citat:
Uporabnik Egonislaw pravi:
Pa o starih kalašnikih.
Citat:
Uporabnik Trigger pravi:
Kadar ne bo v bližini nobenega policaja, kadar ga boš najbolj nujno potreboval, se spomni kaj si rekel.
Na forumu policist.si, imaš predstavljeno tudi drugo plat medalje. Od tega da v policiji dostikrat ni lateks zaščitnih rokavic, do razkužilnega alkohola ter papirjev. Lani oz. predlani, so eni policijski postaji celo odklopili gretje, zaradi neplačanih računov. Kakšno je stanje inventarja pa raje niti nebi.
Nihče ne zahteva nekih ekstra privilegijev, zahtevajo samo kar jim pripada in popolnoma jih razumem.
Citat:
Uporabnik Egonislaw pravi:
Ko policaj začne delat je v 21.plačnem razredu-to je 1034€ BRUTO-to je neto okrog 650-700 evrov-tolko o 2000€ plače
Citat:
Uporabnik wacko pravi:
Citat:
Uporabnik V_power pravi:
saj je bilo na 24ur, da si nekateri policisti sami kupijo te jopiče
Hudo žalostno to, da si morajo v Sloveniji policisti sami kupovat opremo...