Policija

dask

Majstr
21. sep 2023
788
937
93
0,0 za volanom je traparija, ki ne bo rešila problema pijancev za volanom. Jest bi prej uvedel podobne teste kot jih imajo v ZDA, po tem testu lisice gor in na uradno meritev in če presežeš določeno vrednost v zapor, ki se stopnjuje s ponovitvami.
Moj pokojni tast je bil redno nažgan za volanom, enkrat je celo avto tko zakajlal v steno garaže, da smo ga moral štirje nahopsat ven naslednji dan. Dec sploh ni vedel kako je prišel domov. Enkrat je povzročil nesrečo, sicer je ob šestih zjutraj napihal pijačo prejšnjega dne, ko se je ravno tako pripeljal domov, tko da ni bil ob vozniško, bil je pa ob 5 jurjev, ker je mogu plačat popravilo novega BMWja. Odplačeval je s svojo bogo penzijo tri leta. Misliš da se ni več usedel totalka nažgan za volan? Če bi ga nabili na haubo avta, mu nataknili lisice, bi bil to zanj večji učinek.
Takih kronikov za volanom ne bo rešila nobena meritev. Če se tak vozi, ga ustavijo, se isti dalje vozi, se bo vozil tudi brez izpita, če bo treba. 0,0 je rešitev za razne dileme šoferjev, ki so spili eno-dve dozi in so na meji legalnega....

sajkek

Guru
16. mar 2008
38.477
12.915
113
ce policaj ne more na ustavljenem ocenit da je zadet od droge ali alkota z rdečim noskom in kristalnimi okami, pol pa tak en jebeštrga.
To da spiješ dva pira, pa ti plavc pametuje...je samo nadlegovanje poštenega državljana.

• Wow
Reactions: Rekreacija

kalbo

Guru
7. okt 2013
20.419
10.628
113
Takih kronikov za volanom ne bo rešila nobena meritev. Če se tak vozi, ga ustavijo, se isti dalje vozi, se bo vozil tudi brez izpita, če bo treba. 0,0 je rešitev za razne dileme šoferjev, ki so spili eno-dve dozi in so na meji legalnega....
Za tega konkretnega vem, da če bi ga vklenili in poslali sedet bi prodal avto v trenutku ko bi prišel ven.

Rekreacija

Guru
7. avg 2019
1.912
1.136
113
ce policaj ne more na ustavljenem ocenit da je zadet od droge ali alkota z rdečim noskom in kristalnimi okami, pol pa tak en jebeštrga.
To da spiješ dva pira, pa ti plavc pametuje...je samo nadlegovanje poštenega državljana.
Uf, če sam popijem v tem trenutku dva piva bi bil zadet da bi bil komaj še sposoben hoditi.
Precej zavisi koliko "treniraš" (koliko alkohola konzumiraš), potem kakšna je telesna masa in pa kaj si pred kratkim jedel....

• Haha
Reactions: sajkek

Rekreacija

Guru
7. avg 2019
1.912
1.136
113
ja pol pa ti ne pit.
Saj popijem tudi sam kdaj kaj. Pred leti ko sem bil v "formi" sem popil 5 (pet) whiskyev od 11. pa do 13 ure. Ob 14 h pa me ustavijo. Napihal sem skoraj 0.0. Vsi smo se čudili kako je to možno sploh ko sem priznal kaj in koliko sem popil.
Za malico ob 10h sem pa pojedel dve konzervi sardin v olju, mogoče je bilo še olivno, se več ne spomnim. Tehtal sem pa cca 115 kg.....