Policija

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.926
-380
113
Kot prvo - v prehodnem postu nisi nič pisal o streljanju v zrak ampak, da nekaj ni ok z osebo, ki jim streljanje pomeni nek užitek, orodje za proslavljanje. Zakaj? Kaj je narobe, če se za proslavljanje česarkoli spraviš streljat? Zakaj bi zato moral biti "malo za pregledat" kot si napisal?

Kot drugo - un policaj ni streljal v zrak ampak vodoravno oz. rahlo navzdol v neznano smer za katero se ne ve ali je varna. Problem je v načinu izvajanja streljanja, ki bi lahko bilo nevarno in ne v samem streljanju.

In kot tretje - na podlagi tvojega zadnjega posta zdaj domnevam, da je tebi sporen način streljanja te osebe in ne na splošno streljanje za užitek. Si to pravilno razlagam?

Veš, da je govora o dotični osebi, katere posnetek je bil objavljen. ne se delat neumnega. Pač meni taka oseba ni normalna, če je tebi, ok. Pa mi je čist vseeno, a strelja vodoravno, navpično dol, navpično gor al pa pod 63 stopinjami. Orožje ni temu namenjeno.

kajpace

Guru
6. nov 2018
5.363
3.428
113
- za tvojim hrbtom...
hmpg.net
Veš, da je govora o dotični osebi, katere posnetek je bil objavljen. ne se delat neumnega. Pač meni taka oseba ni normalna, če je tebi, ok. Pa mi je čist vseeno, a strelja vodoravno, navpično dol, navpično gor al pa pod 63 stopinjami. Orožje ni temu namenjeno.
Daleč od tega, da mi je všeč, ampak, Balkan je zraven:

• Všeč mi je
Reactions: Matey

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.722
15.772
113
Veš, da je govora o dotični osebi, katere posnetek je bil objavljen. ne se delat neumnega.
Nič se ne delam neumnega, zapisal si povsem posplošeno trditev, ki se nikakor ni nanašala na točno določeno osebo in zato sem tudi vprašal kako in kaj, da si česa ne razlagam napačno.
Pač meni taka oseba ni normalna, če je tebi, ok.
Tak način izvajanja streljanja, kot ga je izvedel svobodnjaški policist, mi definitivno ni OK.

Pa mi je čist vseeno, a strelja vodoravno, navpično dol, navpično gor al pa pod 63 stopinjami. Orožje ni temu namenjeno.
Orožje je namenjeno streljanju in to je tip tudi počel, zgolj iz tega pogleda potem vse štima in tudi streljanje zaradi proslavljanja ne more biti problematično. Kako je pa to počel oz. kako varno je to počel, je pa druga debata in dejanski problem.

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.926
-380
113
Nič se ne delam neumnega, zapisal si povsem posplošeno trditev, ki se nikakor ni nanašala na točno določeno osebo in zato sem tudi vprašal kako in kaj, da si česa ne razlagam napačno.

Tak način izvajanja streljanja, kot ga je izvedel svobodnjaški policist, mi definitivno ni OK.

Orožje je namenjeno streljanju in to je tip tudi počel, zgolj iz tega pogleda potem vse štima in tudi streljanje zaradi proslavljanja ne more biti problematično. Kako je pa to počel oz. kako varno je to počel, je pa druga debata in dejanski problem.

prov ja. mas prav.

• Všeč mi je
  • Haha
Reactions: Matey in Samo Svoj

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.722
15.772
113
Matey -u ne boš prišel do konca, ker ima po moje poklicno deformacijo-upam, da mu tudi v poslu prav pride.:aplauz:

Alex
Vse kar je potrebno je to, da človek z besedami lepo izrazi svoje misli ne pa da piše nekaj na približno in tako posplošeno, da zapis zajame veliko večjo množico kot bi jo sicer. Pač ne moreš napisat nekaj ni ok z osebo, ki ji streljanje pomeni nek užitek a v bistvu pa misliš, da je točno določen policaj neprimerno streljal kot oblika proslavljanja saj s tem v bistvu žališ vse strelce, ki v streljanju uživajo, ti bi jim pa zato zdravniške preglede predpisoval. Pa če dodamo še malo šale na račun modernega woke pretiravanja - čustva so baje izjemno pomembna in se je treba trudit, da se jih ne prizadane.

Daniel

Guru
21. dec 2007
5.632
3.186
113
Iz modernih čistilnih naprav pride ven kar pitna voda, seveda, če te delajo optimalno.
Ga ni denarja, da pijem to vodo. Enih deset let nazaj sem vozil nekaj po Šturmovcu, kjer teče potoček iz Ptujske čistilne naprave... O vonjavah raje ne bi razpravljal, vsekakor pa ne bi tega označil kot pitno.

• Všeč mi je
Reactions: Pepe

luka51

Guru
16. avg 2007
14.398
5.681
113
Voda definitivno ni pitna. Je pa dovolj čista, da se brez škode izliva v reke. Kar za navadno kanalizacijsko težko rečemo.

• Všeč mi je
Reactions: sajkek

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Voda definitivno ni pitna. Je pa dovolj čista, da se brez škode izliva v reke. Kar za navadno kanalizacijsko težko rečemo.
Pri otvoritvah čistilnih naprav sem že videl, kako so vodilni popili kozarec svojega proizvoda. Če so sposobni na vesoljskih postajah proizvesti pitno vodo iz dreka in scanja astronavtov, ne vidim razloga, zakaj tega ne bi mogli napraviti na zemlji.

erikson

Guru
25. avg 2007
22.327
6.141
113
Pri otvoritvah čistilnih naprav sem že videl, kako so vodilni popili kozarec svojega proizvoda. Če so sposobni na vesoljskih postajah proizvesti pitno vodo iz dreka in scanja astronavtov, ne vidim razloga, zakaj tega ne bi mogli napraviti na zemlji.
So popili kozarec, ampak ponavadi ne svojega proizvoda.

• Všeč mi je
Reactions: alkoholik